Inscrie-te la un nou CURS de PRIM AJUTOR la Crucea Rosie care va INCEPE in Bistrita

Furtunile violente iti pot pune oricand viata in pericol. Invata sa acorzi primul ajutor si sa iti salvezi viata pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala.

In luna august 2018, Crucea Rosie va INCEPE un nou CURS de PRIM AJUTOR in Bistrita, in baza Legii si a Ghidului European.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.

Citiți mai departe …

Echipajul compus din liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita a parcurs cu succes proba teoretica a Concursului national de educatie sanitara si prim ajutor „Sanitarii priceputi”

Echipajul compus din liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita a parcurs cu succes proba teoretica a Concursului national de educatie sanitara si prim ajutor „Sanitarii priceputi”. Mult succes la proba practica!

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se deruleaza in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului, judetul Buzau in organizarea Crucii Rosii Romane.

Citiți mai departe …

Actiune social-umanitara destinata oamenilor cu nevoi speciale

Adevăratele probleme pot sa apara oricand pe parcursul vietii, iar munca voluntara ne face mai impliniti atunci cand le putem fi alaturi la greu celor in nevoie.

Actiune destinata oamenilor cu nevoi speciale in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Intalnire de lucru si administrativa la nivelul Subfilialei din Nasaud

Recent, a avut loc o intalnire de lucru si administrativa la nivelul Subfilialei din Nasaud a Crucii Rosii Bistrita-N.
Colegii coordonatori de voluntari, dl. As. Medical Tinut Grapini, dl. Marius Pintilii, dl. Denis Gherasim si directorul Crucii Rosii Bistrita-N, dl. Psih. Marius Moldovan au creionat organizarea activitatii administrative si derularea unor activitati viitoare in comunitate prin implicarea voluntarilor.

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului, judetul Buzau in organizarea Crucii Rosii Romane.
Echipajul de liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu„ Bistrita, coordonat de catre d-na prof. Duta Moldovan, care au castigat etapa judeteana, vor reprezenta judetul nostru in etapa nationala si carora le dorim mult succes!
Multumim voluntarilor pentru implicare si partenerilor pentru derularea concursului la nivel judetean: Inspectoratul Scolar Judetean B-N, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Bistrita„ a Jud. B-N, Directia pentru Sanatate Publica a jud. B-N, Serviciul Judetean de Ambulanta B-N si Liceul Agricol Bistrita.

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana B-N.

Pag 1 din 57123...102030...Ultima pagină»