Invata sa iti salvezi viata intr-o situatie de urgenta!

Crucea Rosie INCEPE un nou CURS de Prim Ajutor astazi, luni, 19 februarie 2018, de la ora 15.30 la sediul nostru din Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, parter, interfon 17.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor pentru salvarea vietii oamenilor. Cursul se deruleaza in baza Legii romane si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Te antrenam sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti. Participa si tu!

Peste șase mii de voluntari ai Crucii Roșii Italiene s-au adunat pentru o întâlnire cu Suveranul Pontif

Peste șase mii de voluntari ai Crucii Roșii Italiene s-au adunat pentru o întâlnire cu Suveranul Pontif, sâmbătă, 27 ianuarie, la Vatican.
Papa Francisc le-a mulțumit, într-un discurs, pentru aportul lor și le-a amintit cât este de importantă activitatea de voluntariat pentru întreaga lume și, mai ales, pentru țările care se află în dificultate.
Crucea Rosie Romana.

Protectia prin Lege a emblemei de Cruce Rosie in Romania

Legea nr. 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, modificata prin Legea 524/2004, prevede in art. 5 ca, in timp de pace, emblema Crucii Rosii poate fi folosita doar de Crucea Rosie Romana sau, cu acordul acesteia si in cazuri restrictiv prevazute, de terti. Codul Penal al Romaniei sanctioneaza, in art. 476, folosirea emblemei sau a denumirii de Crucea Rosie sau a unei imitatii a acestei embleme ori denumiri.

Daca sunteti martorii unui abuz de emblema, contactati Sediul Central al Crucii Rosii Romane sau luati legatura cu filiala de Cruce Rosie din orasul/judetul dumneavoastra!

Citiți mai departe …

Va dorim un an nou mai bun! La multi ani!

Iata anul se-noieste! Dragi membrii ai comitetului, colegi voluntari, parteneri, donatori si instructori, mai sunt cateva ore pana cand trecem in noul an 2018.

Va multumim pentru contributia pe care ati adus-o Crucii Rosii, Filiala Bistrita-Nasaud in anul pe care il incheiem, dorindu-ne sa continuam impreuna activitatea umanitara si de prim ajutor destinata oamenilor si comunitatilor pentru salvarea de vieti.

Va dorim un an nou mai bun. LA MULTI ANI !

Crucea Rosie Romana,

Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Am daruit bucurie si mangaiere sufleteasca pentru seniorii de la Tarlisua

Ieri, o parte a inimosilor voluntari de la Crucea Rosie, Filiala Bistrita-N au adus bucurie si mangaiere sufleteasca pentru seniori prin participarea la activitatea de colinde, daruind dulciuri si fructe, pentru beneficiarii Centrului rezidențial pentru persoane vârstnice ,,Sfântul Filaret cel Milostiv” din Târlişua ce apartine de Filantropia Ortodoxa Bistrita, condusa de Pr. Dr. Marius Pintican.
Cu emotie in glasul colindatorilor, rasplatiti cu lacrimi de bucurie si aplauze din suflet de catre bunicii nostri, voluntarii au avut parte de momente unice, daruind si primind multa mangaiere sufleteasca.

Citiți mai departe …

Pag 1 din 51123...102030...Ultima pagină»