Voluntarii aduc multa caldura sufleteasca si bucurie in inimile bunicilor

Odata cu primii fulgi de zapada, voluntari inimosi au adus multa caldura sufleteasca si bucurie in inimile bunicilor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Cusma in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Pe bune!

Oricand poate sa apara o situatie de urgenta in viata noastra, a celor dragi sau a colegilor de scoala! Cand ai ajuns primul la o victima, fiecare secunda conteaza si poate face diferenta intre viata si moarte daca sti sa acorzi primul ajutor.
Profesori si elevi de la Liceul Crestin Logos din Bistrita -carora le multumim pentru buna colaborare- s-au antrenat in tehnicile practice de acordare a primului ajutor pentru a invata sa salveze vieti pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala. Educatia de prim ajutor salveaza vieti, pe bune! Invata!

Citiți mai departe …

Voluntar dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale

Voluntar la Crucea Rosie Bistrita-N dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale de la Centrul pentru persoane cu nevoi speciale din Tirlisua al Asociatiei Filantropia, coordonata de catre Preot Dr. Marius Pintican.
O imbratisare, o mangaiere sufleteasca, o mana intinsa aduc infinite bucurii persoanelor in nevoie.
Solidaritatea umana salveaza vieti in cadrul parteneriatulului social!
Multumim voluntarilor pentru daruire!

Crucea Rosie Bistrita-N,
Psih. Marius Moldovan -director.

Activitate voluntara de suport psiho-emotional oferinta bunicilor

Adevăratele probleme pot sa apara oricand pe parcursul vietii, iar munca voluntara ne face mai impliniti atunci cand le putem fi alaturi la greu celor in nevoie.

Astazi am derulat o noua activitate voluntara de suport psiho-emotional oferinta din suflet bunicilor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Ioachim și Ana” din Cusma in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Pag 1 din 61123...102030...Ultima pagină»