Donatie de scutece pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

Dupa prima donatie de cearsafuri pentru nou nascuti in anul 2017, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a realizat saptamana trecuta o noua donatie de 1650 scutece -primite de la Noriel- pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita condus de catre dl. ec. Gabriel Lazany.
Mulțumim Noriel pentru gândurile și faptele bune îndreptate către cei mai mici dintre noi! #CruceaRosieRomana #noriel #norielbebe

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan – Director.

Inscrieri curs „Surori de Cruce Rosie„

Crucea Roșie Bistrita-Nasaud continua înscrierile in vederea școlarizarii la Bistrita a „Surorilor de Cruce Roșie„ pentru cursul care va începe în toamna anului 2018, pentru anul de scolarizare 2018-2019, având durata de 240 ore și în cadrul caruia cursantele/tii vor invata tehnici teoretice și practice de îngrijire a bolnavului.
Absolventilor li se va elibera un certificat recunoscut de către Crucea Roșie în spațiul european.
Inscrierile se pot face prin depunerea dosarului de luni pana vineri intre orele 08-11 la sediul Crucii Rosii, loc. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, sc. B, interfon 17.
Info complete aici: http://crucearosiebistrita.ro/incepem-inscrierile-pentru-cursul-de-surori-de-cruce-rosie/

Intr-o situatie reala de URGENTA ai da toti banii din lume ca sa iti POTI SALVA propria VIATA si a celor dragi!!!

Intr-o situatie reala de URGENTA ai da toti banii din lume ca sa iti POTI SALVA propria VIATA si a celor dragi!!! Invata tehnicile practice de acordare a primului ajutor si poti salva vieti pana la sosirea unui echipaj medical.
Cand ai ajuns primul la o victima, fiecare secunda conteaza si poate face diferenta intre viata si moarte daca sa sti sa acorzi primul ajutor.
Beneficiezi de instruire practica in baza Legii si a Ghidului european de prim ajutor cu certificare internationala!
Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a derulat un nou curs de prim ajutor destinat populatiei si furnizat de catre instructor cu implicarea voluntara a unor colegi.

Accidentele de circulație ucid oameni în fiecare an! În România, în anul 2017 au fost înregistrate 1951 decese, 8624 de accidente rutiere grave și 22642 de accidente ușoare.

Accidentele de circulație ucid în fiecare an aproximativ 1,25 milioane de persoane din întreaga lume. În România, în anul 2017 au fost înregistrate 1951 decese, 8624 de accidente rutiere grave și 22642 de accidente ușoare. Pentru a crește gradul de conștientizare asupra acestor pericole, tema Zilei Mondiale a Primului Ajutor din 8 septembrie 2018 este „Prima reacție la accidente rutiere”. 

Riscurile accidentelor rutiere nu pot fi niciodată eliminate complet, dar există modalități de a le reduce și de a oferi oamenilor mai multe șanse de supraviețuire. Una dintre cele mai bune metode este să înveți primul ajutor.
ÎNSCRIE-TE: https://crucearosie.ro/cursuri-2/cursuri-de-prim-ajutor/

Pag 1 din 26123...1020...Ultima pagină»