Voluntarii aduc multa caldura sufleteasca si bucurie in inimile bunicilor

Odata cu primii fulgi de zapada, voluntari inimosi au adus multa caldura sufleteasca si bucurie in inimile bunicilor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Cusma in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Voluntar dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale

Voluntar la Crucea Rosie Bistrita-N dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale de la Centrul pentru persoane cu nevoi speciale din Tirlisua al Asociatiei Filantropia, coordonata de catre Preot Dr. Marius Pintican.
O imbratisare, o mangaiere sufleteasca, o mana intinsa aduc infinite bucurii persoanelor in nevoie.
Solidaritatea umana salveaza vieti in cadrul parteneriatulului social!
Multumim voluntarilor pentru daruire!

Crucea Rosie Bistrita-N,
Psih. Marius Moldovan -director.

Activitate voluntara de suport psiho-emotional oferinta bunicilor

Adevăratele probleme pot sa apara oricand pe parcursul vietii, iar munca voluntara ne face mai impliniti atunci cand le putem fi alaturi la greu celor in nevoie.

Astazi am derulat o noua activitate voluntara de suport psiho-emotional oferinta din suflet bunicilor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Ioachim și Ana” din Cusma in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Help again!

Regiunea Nord-Vest: organizatii si institutii au participat la Baia-Mare in proiectul „Help again” pe problematica migratiei.

Din partea Crucii Rosii Bistrita-N au raspuns invitatiei colegilor de la Crucea Rosie Satu-Mare, dl. As. medical Adrian Pintiliescu -Coord. Jud. Adj. de Voluntari si psih. Marius Moldovan -Director.

Donatie de scutece pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

Dupa prima donatie de cearsafuri pentru nou nascuti in anul 2017, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a realizat saptamana trecuta o noua donatie de 1650 scutece -primite de la Noriel- pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita condus de catre dl. ec. Gabriel Lazany.
Mulțumim Noriel pentru gândurile și faptele bune îndreptate către cei mai mici dintre noi! #CruceaRosieRomana #noriel #norielbebe

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan – Director.

Pag 1 din 27123...1020...Ultima pagină»