Intalnire de lucru cu voluntarii

Astazi, o parte a inimosilor voluntari de la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud au participat la o intalnire de lucru interactiva ce a avut pe agenda proiectia si participarea la activitatile viitoare social-umanitare, de prim ajutor sau marcarea Zilei Nationale a Romaniei.
La intalnirea initiata de catre Alin Ciubancan -coordonatorul judetean de voluntari a participat d-na Andrea Ciuzan – presedinte si directorul Marius Moldovan.

Multumim fiecarui coleg voluntar pentru daruire si implicare in indeplinirea misiunii noastre!

Multumim d-lui Aghel Zapartan si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud pentru sprijinul acordat in gazduirea activitatii.

Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Cursul de Prim ajutor pentru angajati reduce accidentele de munca si costurile angajatorului

Pregatirea continua in domeniul primului ajutor salveaza vieti, iar persoana instruita de Crucea Rosie, Filiala Bistrita-N -prin instructor calificat cu experienta practica in sistemul de urgenta- are ulterior capacitatea sa evalueze, sa ofere primul ajutor unei victime si sa o mentina in viata pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala.
Am furnizat pentru colegii din cadrul Centrului pentru Protectia Copilului Bistrita al DGASPC B-N -carora le multumim pentru buna colaborare- un curs de prim ajutor pe componenta teoretica si practica, incluzand toate tipurile de traume umane.
Angajatii instruiti au parcurs tipurile de risc sau de accidentele specifice la care sunt expusi ei sau la care sunt expusi beneficiarii lor, rolul cursului fiind acela de a reduce costurile angajatorului prin prevenirea accidentelor si a pregati angajatii in tehnicile de Prim Ajutor la locul de munca, acolo unde adesea pot aparea situatii de urgenta.

Pentru tineri si adulti, educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti!

Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti!
În limita resurselor noastre disponibile, având la baza parteneriatele existente la nivel local, elevi si profesori au beneficiat gratuit de educatie de prim ajutor pentru salvarea de vieti din partea Crucii Rosii Romane, Filiala Bistrita-Nasaud.
Participantii au asistat la o prezentare demonstrativa de prim ajutor în cadrul căreia, instructorul Adrian Pintiliescu și voluntari ai Crucii Rosii, le-au furnizat informații utile și i-au antrenat in executarea manevrelor practice de prim ajutor pe care sa le aplice pe o victima pana la sosirea unui echipaj de urgența medicala.
Pentru a beneficia de pregătire completă și a fi certificat, noi recomandam ca fiecare persoana sa urmeze cursurile noastre de prim ajutor de baza, Crucea Roșie fiind singura organizatie din Romania care furnizeaza acest curs în baza legii si care detine exclusivitatea utilizarii in Romania a Manualului European de Prim Ajutor https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Mulțumim pentru buna colaborare Colegiului Tehnic „Grigore Moisil„ din Bistrita!
 
Recomandam organizatiilor, firmelor, institutiilor de învățământ private și de stat sa își identifice resursele necesare (din intern sau proiecte) pentru bugetarea acestor servicii începând cu anul 2019.

Am inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„

Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„ cu durata de 1 an pentru anul educational 2018-2019.
Cursul este furnizat pe componenta teoretica si cea de practica de catre un cadru medical cu o vasta experienta in sistemul sanitar.
Cursul este furnizat in baza Legii Crucii Rosii Romane si este recunoscut de catre Crucea Rosie la nivel european.
Competentele pe care cursantii le vor dobandi privesc: prim ajutor de baza, resuscitare cardio-pulmonara, anatomia si fiziologia omului, igiena si alimentatie, boli interne, epidemiologie, boli infectioase, activitati sociale, istoria Crucii Rosi, tehnica ingrijirii bolnavului.

Donatie de scutece pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

Dupa prima donatie de cearsafuri pentru nou nascuti in anul 2017, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a realizat saptamana trecuta o noua donatie de 1650 scutece -primite de la Noriel- pentru sectia neonatologie (nou nascuti) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita condus de catre dl. ec. Gabriel Lazany.
Mulțumim Noriel pentru gândurile și faptele bune îndreptate către cei mai mici dintre noi! #CruceaRosieRomana #noriel #norielbebe

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan – Director.

Pag 1 din 23123...1020...Ultima pagină»