Invata sa iti salvezi viata intr-o situatie de urgenta!

Crucea Rosie INCEPE un nou CURS de Prim Ajutor astazi, luni, 19 februarie 2018, de la ora 15.30 la sediul nostru din Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, parter, interfon 17.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor pentru salvarea vietii oamenilor. Cursul se deruleaza in baza Legii romane si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Te antrenam sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti. Participa si tu!

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita

In anul 2017 am primit si directionat peste 10 tone de alimente pentru nevoiasi pe raza judetului si am asigurat serviciul de prim ajutor gratuit la peste 10.000 de persoane (la Ziua portului popular la Nasaud si alte evenimente in Bistrita), organizand demonstratii publice si prezentari gratuite de prim ajutor pentru mii de elevi (Saptamana Scoala altfel, concurs Sanitarii priceputi), tineri, adulti si varstnici in Bistrita, Lechinta, Dumitra, Tirlisua, Dorolea, Nasaud si Beclean, complementar cu activitati si proiecte sociale de care au beneficiat sute de persoane (proiectul Banca de alimente). Voluntarii nostri au beneficiat de pregatire de prim ajutor si au asigurat primul ajutor pe raza judetului in vederea salvarii de vieti pentru oameni!

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre de prim ajutor si cele sociale care au nevoie de sprijinul tau pentru oameni!!!

Descarca Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017, complecteaza si puteti aduce Cererea la Crucea Rosie in mun. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl.6, ap.17, Tel. 0773.303.175 sau trimiteti scanat cu telefonul la: crucearosie.bistrita@gmail.com sau depune direct la ANAF.

Fi si tu solidar cu Crucea Rosie pentru oameni! Impreuna salvam vieti!

Beneficiarii nostri va vor multumi!

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,

Psih. Marius Moldovan – Director.

Antrenam salvatori de vieti! Participa si tu la cursul de prim ajutor!

Antrenam salvatori de vieti! Crucea Rosie continua insrierile pentru derularea din data de sambata, 27 ianuarie 2018, ora 08.45 AM, la sediul Prefecturii din Bistrita, str. Piata Petru Rares, nr. 1, et. 1, in sala mare, a Cursului de Prim Ajutor in baza Legii si a Ghidului European. Cursul se deruleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor.
Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Participa si tu!

Crucea Rosie Romana detine exclusivitatea utilizarii in Romania a Manualului European de Prim Ajutor

Crucea Rosie este cel mai mare furnizor de cursuri in domeniul primului ajutor din tara. Oferim o gama larga de cursuri de prim ajutor pentru persoanele care doresc sa invete primul ajutor pentru viata lor de zi cu zi. Nu aveti nevoie de nicio experienta anterioara ci doar de dorinta de a invata .

In conformitate cu standardele de formare in domeniul primului ajutor de baza, Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri in baza Legii:

  • In locatiile filialelor de Cruce Rosie pentru persoane fizice sau la sediul persoanelor juridice care beneficiaza de aceste cursuri, daca este cazul
  • Pentru grupuri de persoane,  astfel incat sa existe o buna alocare a timpului atat pentru insusirea cunostintelor teoretice, cat si pentru practica manevrelor si tehnicilor de acordare a primului ajutor de baza;

Citiți mai departe …

Cursul de prim ajutor iti poate salva viata!

Recent, Crucea Rosie a incheiat la Bistrita un nou curs de prim ajutor furnizat prin d-na prof. Mirela Anisie, in calitate de instructor. O noua grupa de cursanti este antrenata sa salveze vieti.

Invata si tu sa acorzi primul ajutor! Iti poate salva viata!

Hai la Curs de Prim ajutor! Invata sa iti salvezi viata! Info aici  http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/

Pag 1 din 20123...1020...Ultima pagină»