Activitate de prezentare a serviciului de prim ajutor la Colegiul Tehnic Infoel

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a sustinut ieri o prezentare interactiva de prim ajutor la Colegiul Tehnic INFOEL din Bistrita, unde au participat peste 100 de elevi in prezenta unor profesori.
Multumim pentru buna colaborare echipei manageriale a Colegiului Tehnic Infoel, d-nei Director prof. dr. Alina-Ofelia Puțura si d-nei Director adjunct prof. Loredana Checicheș, care s-au implicat activ in organizarea evenimentului.
Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Participa si tu la cursurile de prim ajutor http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,
Alin Ciubancan – Instructor & Coordonator judetean de voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.

Solidaritatea sociala te face mai implinit!

Comunitatea locala, prin voluntarii de la Scoala Gimnaziala din Dumitra este solidara cu persoanele nevoiase! Prin proiectul Banca de alimente al Crucii Rosii Romane derulat la nivel local -in baza parteneriatului existent- ne-am implicat într-o noua activitate umanitara prin care s-au colectat și directionat alimente de către comunitatea din Dumitra, direct către Cantina sociala Sfânta Filofteia ce apartine Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud, cooordonata de către preotul dr. Marius Pintican si unde servesc masa de prânz, zilnic, de luni până vineri, un număr de circa 80 de persoane aflate în situații de dificultate sociala de pe raza municipiului Bistrița.

Citiți mai departe …

Pregatim comunitatile locale pentru schimbarile climatice

In contextul schimbarilor climatice, in baza parteneriatului existent, Crucea Rosie Bistrita-Nasaud a furnizat la Scoala Gimnaziala din Dumitra o noua serie de cursuri de preventie si pregatire pentru dezastre, destinate unor grupe constituite din voluntari, elevi si cadre didactice.
Am remarcat buna colaborare si prezenta la curs a echipei manageriale a Scolii Gimnaziale din Dumitra, ce a fost reprezentata prin dl. Rosu Iuliu Eugen in calitate de Director si d-na Avram Claudia in calitate de Director adjunct.
Am salutat participarea d-lui Balajan Gheorghe in calitate de Primar, a voluntarilor de la SVSU Dumitra si sprijinul acordat de Politia din Dumitra.

Citiți mai departe …

Crucea Rosie dezvolta colaborarea cu Scoala Gimnaziala din Dumitra prin voluntariat activ

In urma deschiderii comunitatii locale din Dumitra către implicarea în activitati social-umanitare, recent, Crucea Roșie Romana, Filiala Bistrita-N a incheiat un Protocol de colaborare cu Scoala Gimnaziala Dumitra, prin care vom derula în timp o serie de activități comune destinate nevoilor cetatenilor, urmând a se constitui un grup de voluntari locali, a se derula un curs de preventie si pregatire pentru dezastre, a se realiza activități social-umanitare prin colectarea de alimente pentru nevoiasi, a se furniza un curs de instruire in prim ajutor pentru salvarea de vieți, a se realiza pregatirea sanitarilor priceputi, a genera activități voluntare active cu rol educational si de impact pentru oameni.

Citiți mai departe …

Pag 1 din 19123...10...Ultima pagină»