Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Pe bune!

Oricand poate sa apara o situatie de urgenta in viata noastra, a celor dragi sau a colegilor de scoala! Cand ai ajuns primul la o victima, fiecare secunda conteaza si poate face diferenta intre viata si moarte daca sti sa acorzi primul ajutor.
Profesori si elevi de la Liceul Crestin Logos din Bistrita -carora le multumim pentru buna colaborare- s-au antrenat in tehnicile practice de acordare a primului ajutor pentru a invata sa salveze vieti pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala. Educatia de prim ajutor salveaza vieti, pe bune! Invata!

Citiți mai departe …

Voluntar dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale

Voluntar la Crucea Rosie Bistrita-N dedicat activitatilor sociale pentru persoane speciale de la Centrul pentru persoane cu nevoi speciale din Tirlisua al Asociatiei Filantropia, coordonata de catre Preot Dr. Marius Pintican.
O imbratisare, o mangaiere sufleteasca, o mana intinsa aduc infinite bucurii persoanelor in nevoie.
Solidaritatea umana salveaza vieti in cadrul parteneriatulului social!
Multumim voluntarilor pentru daruire!

Crucea Rosie Bistrita-N,
Psih. Marius Moldovan -director.

Cursul de Prim ajutor pentru angajati reduce accidentele de munca si costurile angajatorului

Pregatirea continua in domeniul primului ajutor salveaza vieti, iar persoana instruita de Crucea Rosie, Filiala Bistrita-N -prin instructor calificat cu experienta practica in sistemul de urgenta- are ulterior capacitatea sa evalueze, sa ofere primul ajutor unei victime si sa o mentina in viata pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala.
Am furnizat pentru colegii din cadrul Centrului pentru Protectia Copilului Bistrita al DGASPC B-N -carora le multumim pentru buna colaborare- un curs de prim ajutor pe componenta teoretica si practica, incluzand toate tipurile de traume umane.
Angajatii instruiti au parcurs tipurile de risc sau de accidentele specifice la care sunt expusi ei sau la care sunt expusi beneficiarii lor, rolul cursului fiind acela de a reduce costurile angajatorului prin prevenirea accidentelor si a pregati angajatii in tehnicile de Prim Ajutor la locul de munca, acolo unde adesea pot aparea situatii de urgenta.

Pentru tineri si adulti, educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti!

Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti!
În limita resurselor noastre disponibile, având la baza parteneriatele existente la nivel local, elevi si profesori au beneficiat gratuit de educatie de prim ajutor pentru salvarea de vieti din partea Crucii Rosii Romane, Filiala Bistrita-Nasaud.
Participantii au asistat la o prezentare demonstrativa de prim ajutor în cadrul căreia, instructorul Adrian Pintiliescu și voluntari ai Crucii Rosii, le-au furnizat informații utile și i-au antrenat in executarea manevrelor practice de prim ajutor pe care sa le aplice pe o victima pana la sosirea unui echipaj de urgența medicala.
Pentru a beneficia de pregătire completă și a fi certificat, noi recomandam ca fiecare persoana sa urmeze cursurile noastre de prim ajutor de baza, Crucea Roșie fiind singura organizatie din Romania care furnizeaza acest curs în baza legii si care detine exclusivitatea utilizarii in Romania a Manualului European de Prim Ajutor https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Mulțumim pentru buna colaborare Colegiului Tehnic „Grigore Moisil„ din Bistrita!
 
Recomandam organizatiilor, firmelor, institutiilor de învățământ private și de stat sa își identifice resursele necesare (din intern sau proiecte) pentru bugetarea acestor servicii începând cu anul 2019.

Am inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„

Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„ cu durata de 1 an pentru anul educational 2018-2019.
Cursul este furnizat pe componenta teoretica si cea de practica de catre un cadru medical cu o vasta experienta in sistemul sanitar.
Cursul este furnizat in baza Legii Crucii Rosii Romane si este recunoscut de catre Crucea Rosie la nivel european.
Competentele pe care cursantii le vor dobandi privesc: prim ajutor de baza, resuscitare cardio-pulmonara, anatomia si fiziologia omului, igiena si alimentatie, boli interne, epidemiologie, boli infectioase, activitati sociale, istoria Crucii Rosi, tehnica ingrijirii bolnavului.
Pag 1 din 68123...102030...Ultima pagină»