Inscrie-te la un nou CURS de PRIM AJUTOR la Crucea Rosie care va INCEPE in Bistrita

Furtunile violente iti pot pune oricand viata in pericol. Invata sa acorzi primul ajutor si sa iti salvezi viata pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala.

In luna august 2018, Crucea Rosie va INCEPE un nou CURS de PRIM AJUTOR in Bistrita, in baza Legii si a Ghidului European.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.

Citiți mai departe …

Inscrieri pentru cursul de Surori de Cruce Rosie (infirmiera) recunoscut international

Crucea Roșie Bistrita-Nasaud continua înscrierile in vederea școlarizarii „Surorilor de Cruce Roșie„ pentru cursul care va începe în toamna anului 2018, având durata de 240 ore și în cadrul caruia cursantii vor invata tehnici teoretice și practice de îngrijire a bolnavului.
Absolventilor li se va elibera un certificat recunoscut de către Crucea Roșie în spațiul european.
Inscrierile se pot face prin depunerea dosarului de luni pana vineri intre orele 08-11 la sediul Crucii Rosii, loc. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, sc. B, interfon 17.

Echipajul compus din liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita a parcurs cu succes proba teoretica a Concursului national de educatie sanitara si prim ajutor „Sanitarii priceputi”

Echipajul compus din liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu” din Bistrita a parcurs cu succes proba teoretica a Concursului national de educatie sanitara si prim ajutor „Sanitarii priceputi”. Mult succes la proba practica!

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se deruleaza in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului, judetul Buzau in organizarea Crucii Rosii Romane.

Citiți mai departe …

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului, judetul Buzau in organizarea Crucii Rosii Romane.
Echipajul de liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu„ Bistrita, coordonat de catre d-na prof. Duta Moldovan, care au castigat etapa judeteana, vor reprezenta judetul nostru in etapa nationala si carora le dorim mult succes!
Multumim voluntarilor pentru implicare si partenerilor pentru derularea concursului la nivel judetean: Inspectoratul Scolar Judetean B-N, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Bistrita„ a Jud. B-N, Directia pentru Sanatate Publica a jud. B-N, Serviciul Judetean de Ambulanta B-N si Liceul Agricol Bistrita.

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana B-N.

Sedinta ordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta B-N

Astazi, la sediul Institutiei Prefectului Judetului Bistrita-Nasaud a avut loc Sedinta ordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta B-N.
Pe ordinea de zi, ca punct central, a fost cel de analiza a situatiei cauzata de fenomenele meteorologice periculoase produse in Judetul Bistrita-Nasaud in luna iunie 2018.
Din partea Crucii Rosii, Filiala B-N a participat psih. Marius Moldovan in calititate de director.

Pag 1 din 64123...102030...Ultima pagină»