Ne antrenam pentru defilare si situatii de urgenta

Recent, Crucea Rosie a derulat la Bistrita activități practice ce au cuprins exerciții de defilare ale detasamentului pentru participarea la 1 decembrie, Ziua Naționala a Romaniei si un exercițiu practic de alarmare de prim ajutor și intervenție în situații de urgența la dezastre pe timp de noapte cu victime multipl,e ce au inclus capacitarea logisticii, cautare victime, salvare si triaj victime.
Au participat colegi voluntari din Bistrita, Dumitra si Lechinta. Ne pregatim continuu pentru interventie in situatii de urgenta. Salveaza vieti! 


Multumim tuturor colegilor implicati!

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Educatie de prim ajutor la Dumitra

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a sustinut o prima etapa a unui curs interactiv de prim ajutor la Scoala Gimnaziala din Dumitra, unde a participat și echipajul de „Sanitari priceputi„ in prezenta unor profesori.
Multumim pentru buna colaborare echipei manageriale a Scolii Gimnaziale din Dumitra, ce a fost reprezentata prin dl. Rosu Iuliu Eugen in calitate de Director si d-na Avram Claudia in calitate de Director adjunct.
 
Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti! Participa si tu la cursurile de prim ajutor http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,
Alin Ciubancan – Instructor & Coordonator judetean de voluntari,
Adrian Pintiliescu – Instructor & Coordonator judetean adjunct de voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.

Activitate de prezentare a serviciului de prim ajutor la Colegiul Tehnic Infoel

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a sustinut ieri o prezentare interactiva de prim ajutor la Colegiul Tehnic INFOEL din Bistrita, unde au participat peste 100 de elevi in prezenta unor profesori.
Multumim pentru buna colaborare echipei manageriale a Colegiului Tehnic Infoel, d-nei Director prof. dr. Alina-Ofelia Puțura si d-nei Director adjunct prof. Loredana Checicheș, care s-au implicat activ in organizarea evenimentului.
Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Participa si tu la cursurile de prim ajutor http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,
Alin Ciubancan – Instructor & Coordonator judetean de voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.

Te pregatim sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Participa si tu!

Crucea Rosie continua derularea in Bistrita a Cursului de Prim Ajutor in baza Legii si a Ghidului European, in prezenta unor colegi voluntari.
Programul cursului conține aspecte teoretice și exemplificări practice pe manechin cu traume și cu referință la resuscitarea cardiopulmonară, acordarea primului ajutor în caz de plăgi, fracturi,temperaturi extreme, arsuri, insolații, triaj victime, electrocutarea, degerături și hipotermia, coma diabetică, accident vascular cerebral, convulsiile sau intoxicatii.
Invata sa acorzi primul ajutor! Iti salveaza viata si poti salva vieti!
Cursul se deruleaza interactiv, va puteti inscrie continuu si nu exista limita de varsta sau studii.

Citiți mai departe …

Activitate social-umanitara si de prim ajutor

În perioada 24 – 29 octombrie a.c. Crucea Roșie Română acordă servicii de prim ajutor pelerinilor din toată țara veniți la Patriarhia Română să cinstească Moaștele Cuviosului Dimitrie cel Nou Basarabov – ocrotitorul Bucureștiului.
Pe Dealul Mitropoliei, pentru toți cei care se pot confrunta cu probleme de sănătate, a fost amplasat un cort de Cruce Roșie dotat cu paturi, saci de dormit, mese, scaune și truse de prim ajutor. Peste 100 de voluntari și angajați ai Crucii Roșii Române asigură asistență 24 de ore din 24 pe toată durata pelerinajului. De asemenea, voluntarii Crucii Roșii patrulează în toată zona pentru a depista eventuale cazuri care necesită sprijin. La cortul Crucii Roșii sunt distribuie peste 5000 de pahare cu ceai cald zi și noapte, atât pentru pelerini cât și pentru toți reprezentanții instituțiilor implicate în organizarea evenimentului.

Crucea Rosie Romana.

Pag 1 din 56123...102030...Ultima pagină»