Invata sa iti salvezi viata intr-o situatie de urgenta!

Crucea Rosie INCEPE un nou CURS de Prim Ajutor astazi, luni, 19 februarie 2018, de la ora 15.30 la sediul nostru din Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, parter, interfon 17.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor pentru salvarea vietii oamenilor. Cursul se deruleaza in baza Legii romane si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Te antrenam sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti. Participa si tu!

Zeci de mii de vieti ar putea fi salvate anual daca populatia ar fi instruita in acordarea primului ajutor

„Conform studiilor întreprinse de Uniunea Europeană, în România, în fiecare an sunt întregistrate peste 50.000 de decese declanşate de stopul cardio-respirator. Aproape jumătate din aceste persoane ar putea fi salvate daca populatia ar fi instruita in acordarea primului ajutor si sa stie sa aplice procedurile de resuscitare în primele minute de la instalarea stopului cardio-respirator.„
Peste 20 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor, ieri, la Instituţia Prefectului Bistrita-Nasaud, in prezenta colegilor voluntari, prin instructorul calificat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a incheiat – cu partea de practica pe manechin cu traume in evaluarea victimei si resuscitarea

Citiți mai departe …

Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor

Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor. Recent, la Instituţia Prefectului Bistrita-Nasaud, in prezenta colegilor voluntari, prin instructorul calificat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a incheiat – cu partea de practica pe manechin cu traume in evaluarea victimei si resuscitarea cardio-pulmonara, pozitia de siguranta a victimei, testare si inmanarea certificatelor- furnizarea cursului de prim ajutor, unde persoanele participante -din o parte a institutiilor publice- s-au antrenat pentru salvarea de vieti.
Felicitari absolventilor, multumim instructorului Darius Iliesiu pentru furnizarea cursului, colegului nostru Adrian Timis pentru sprijin si colegilor voluntari.

Citiți mai departe …

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita

In anul 2017 am primit si directionat peste 10 tone de alimente pentru nevoiasi pe raza judetului si am asigurat serviciul de prim ajutor gratuit la peste 10.000 de persoane (la Ziua portului popular la Nasaud si alte evenimente in Bistrita), organizand demonstratii publice si prezentari gratuite de prim ajutor pentru mii de elevi (Saptamana Scoala altfel, concurs Sanitarii priceputi), tineri, adulti si varstnici in Bistrita, Lechinta, Dumitra, Tirlisua, Dorolea, Nasaud si Beclean, complementar cu activitati si proiecte sociale de care au beneficiat sute de persoane (proiectul Banca de alimente). Voluntarii nostri au beneficiat de pregatire de prim ajutor si au asigurat primul ajutor pe raza judetului in vederea salvarii de vieti pentru oameni!

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre de prim ajutor si cele sociale care au nevoie de sprijinul tau pentru oameni!!!

Descarca Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017, complecteaza si puteti aduce Cererea la Crucea Rosie in mun. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl.6, ap.17, Tel. 0773.303.175 sau trimiteti scanat cu telefonul la: crucearosie.bistrita@gmail.com sau depune direct la ANAF.

Fi si tu solidar cu Crucea Rosie pentru oameni! Impreuna salvam vieti!

Beneficiarii nostri va vor multumi!

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,

Psih. Marius Moldovan – Director.

Pag 1 din 59123...102030...Ultima pagină»