Peste 50 de salvatori continua sa invete prim ajutor pentru salvarea de vieti

Peste 50 de salvatori continua sa invete prim ajutor pentru salvarea de vieti pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala. Poti si tu sa salvezi vieti, daca inveti!
Te invitam la CURSUL de PRIM AJUTOR, luni, 28 ianuarie 2019, ora 17.00, la Casa Sindicatelor, str. Al. Odobescu, nr.3, din Bistrita, derulat in baza Legii si a Ghidului European. Va asteptam direct la sala de curs -fara a exista limita de varsta sau studii- cu o copie dupa buletin.
 
Costul cursului este de 200 lei/persoana adulta si 150 lei/elev care aduce carnet elev, incluzand: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor si cu participarea voluntarilor de prim ajutor.
Cursul se deruleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.
 
Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita – Nasaud.