Organizam curs de prim ajutor pentru angajati conform legii SSM

Crucea_Rosie_curs_prim_ajutor_SSMPentru orice angajator prevenirea riscurilor genereaza economii.

Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud furnizeaza -in baza Legii -cursuri de prim ajutor oricarui angajator/persoana juridica si care Conform Legii 319/2006 in domeniul Sanantati si Securitatii in Munca,  are obligaţia:

  1. a) sa ia masurile necesare pentru acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor si evacuarea lucratorilor, adaptate naturii activitatilor si marimii intreprinderii si/sau unitatii, tinand seama de alte persoane prezente;
  2. b) sa stabileasca legaturile necesare cu serviciile specializate, indeosebi in ceea ce priveste primul ajutor, serviciul medical de urgenta, salvare si pompieri.

certificat_prim-ajutor_crucea_rosie_romanaSocietatea Națională de Cruce Roșie din Romania este abilitata prin Legea 139/1995 actualizata cu Legea 524/2004, lit. „k) sa organizeze [..] cursuri de prim ajutor, obligatorii, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accident.” în calitate de ofertant de servicii de formare în domeniu primului ajutor de baza.
Cursul de prim ajutor de baza este recunoscut in spatiul european si se livreaza in conformitate cu Ghidul European de Prim Ajutor.

Va oferim: pregatire teoretica interactiva de prim ajutor cu instructor certificat si participarea unor medici, pregatire practica pe manechin si un Manual de Prim Ajutor.
La finalul cursului (dupa testarea teoretica si practica), fiecare cursant va primi un Certificat de absolvire.
Taxa este de 300 lei/persoana angajata, se va putea negocia si stabili prin Contract cu beneficiarul in urma analizei numarului de angajati instruiti, a perioadei de livrare a cursului, a tipurilor de risc sau de accidentele specifice la care sunt expusi, rolul cursului fiind acela de a reduce costurile angajatorului prin prevenirea accidentelor si a pregati angajatii in tehnicile de Prim Ajutor la locul de munca, acolo unde adesea pot aparea situatii de urgenta. 

Crucea Rosie Romana este Certificata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001 pentru organizarea de cursuri.
Crucea Rosie Romana deruleaza cursul de prim ajutor conform certificarii Centrului European de Referinta pentru Educatie in Prim Ajutor, oferind fiecarui cursant un Manual european de prim ajutor tiparit color si un Certificat in acord cu Ghidul european de prim ajutor.

Mai multe despre cursul de prim ajutor derulat la nivelul Filialei Judetene Bistrita-N al Crucii Rosii puteti accesa aici:
– persoane fizice: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/ ;
– persoane juridice: http://crucearosiebistrita.ro/organizam-curs-de-prim-ajutor-pentru-angajatori-conform-legii-ssm/.

Invata sa acorzi primul ajutor! Salveaza vieti.

1ab

Pentru cei care isi petrec majoritatea timpului la serviciu, Crucea Rosie Romana e gata sa va predea tehnicile de Prim Ajutor chiar la locul de munca, acolo unde adesea pot aparea situatii de urgenta.
Durata cursului este de 12 ore si se deruleaza flexibil -dupa masa- in functie de cerintele angajatorului/cursantilor.
Pentru inscriere, puteti sa ne trimiteti zilnic la numarul de telefon 0773.303.175, sau puteti sa va programati si prin mesaj privat cu denumirea angajatorului si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita