O frumoasa poveste din inima pentru inimi

Eu, tu, voi, noi … aducem …mult, infinit de multa bucurie in sufletul bunicilor si tinerilor pe care-i vizitam la Centrele pentru varstnici sau pentru persoane cu nevoi speciale. Si asta, se simte, se traieste si se vede dincolo de poze sau de cuvinte. Dar, pana sa aibe incredere sa-i vizitam, sa glumim impreuna cu ei, sa le aducem un strop de fericire …a fost o frumoasa poveste de deschidere a lor catre a ne accepta cu drag, pe noi si alti parteneri ca sa facem parte din viata lor, ori de cate ori suntem acolo, langa sufletul lor. Tot acest proces de constructie de incredere, Crucea Rosie Bistrita-N l-a inceput in anul 2016 impreuna cu Asociatia Filantropia Bistrita. Primul voluntar am fost eu, apoi tu si tu si tu si noi 🤗. Poate in 2016, nu erai voluntar la Crucea Rosie, poate da. …Important este ca acesti oameni frumosi, care odata au fost de varsta mea sau a ta, ne spun astazi: „va multumim si va mai asteptam!”. Asta le prelungeste si salveaza viata! Ce te poate face sa fi mai implinit, cand poti sa te duci acasa dupa o zi de munca si sa spui: „mama, tata, dragi frati, astazi am salvat vieti”?!?!?.

 
Pentru asta nu este nevoie de girofar sau de sirene, pentru asta e nevoie sa ai inima pentru inimi . Va multumesc, pentru oameni 🤗.
Peste ani, poate eu, poate tu, le vom multumi urmatoarelor generatii de volunTARI, doar daca vom avea grija de viitorul nostru prin onestitate, corectitudine, respect pentru lege, solidaritate sociala, toleranta, viziune, investitie in educatie durabila si grija pentru SANATATE …pentru salvarea de vieti!
 
Din urmatoarea generatie de care urmeaza ca societatea sa aibe grija pentru salvarea de vieti poti sa faci parte si tu, daca educam azi impreuna si iti pasa de urmatoarea generatie!
 
Cel mai important activ al vietii fiecaruia este sanatatea! Cand nu mai ai sanatate …
 
Cu drag de tine …voluntara speranta,
psih. Marius Moldovan, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud.