Campanie sociala a Colegiului National Liviu Rebreanu in parteneriat cu Crucea Rosie Bistrita

In baza parteneriatului existent, la initiativa si in organizarea Colegiului National Liviu Rebreanu din Bistrita, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, cu implicarea inimosilor voluntari, va derula o noua campanie sociala „Banca de alimente„ la nivel local.

Alimentele se vor directiona de catre C.N.L.R. pentru persoane nevoiase aflate in situatie de risc social.

Solidaritatea umana salveaza vieti!

Educatie de prim ajutor la Dumitra

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a sustinut o prima etapa a unui curs interactiv de prim ajutor la Scoala Gimnaziala din Dumitra, unde a participat și echipajul de „Sanitari priceputi„ in prezenta unor profesori.
Multumim pentru buna colaborare echipei manageriale a Scolii Gimnaziale din Dumitra, ce a fost reprezentata prin dl. Rosu Iuliu Eugen in calitate de Director si d-na Avram Claudia in calitate de Director adjunct.
 
Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti! Participa si tu la cursurile de prim ajutor http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,
Alin Ciubancan – Instructor & Coordonator judetean de voluntari,
Adrian Pintiliescu – Instructor & Coordonator judetean adjunct de voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.

Oamenii si faptele lor, scriu istoria Crucii Rosii

Nicolae Balcescu era de parere ca istoria este cea dintai carte a unei natiuni. Recent, a avut loc o intalnire informala intre dl. ing. Vasile Moldovan, VicePresedintele Crucii Rosii Romane, Filiala Bistrita-N si dl. psih. Marius Moldovan, directorul Crucii Rosii, Filiala B-N, intalnire ce a avut in centrul discutiei, frumoasa si indelungata istorie a Crucii Rosii Romane.
Cu acest prilej, dl. Vicepresedinte Vasile Moldovan a donat cartea „Crucea Rosie Romana aproape o poveste …„ scrisa de catre dl. Nicolae Nicoara, care a asigurat presedintia Crucii Rosii in Romania pentru perioada 1990 – 2002.
Crucea Rosie Romana, Filiala B-N isi pretuieste istoria si oamenii care au contribuit la constructia organizatiei, precum si actuala generatie face parte din aceasta fumoasa poveste.
Dl. VicePresedinte Vasile Moldovan, a fost Presedinte al Crucii Rosii Romane Filiala Bistrita-N si Primar al Municipiului Bistrita, caruia ii multumim pentru donarea cartii, ce face acum parte din biblioteca filialei, contand in continuare pe contributia si experienta dansului la dezvoltarea institutionala a Crucii Rosii la nivel judetean!

Adrian Pintiliescu indeplineste functia de Coordonator Adjunct de Voluntari la nivel judetean in cadrul Crucii Rosii Romane, Filiala B-N

In urma implicarii active in munca voluntara la nivel judetean, incepand de astazi colegul nostru Adrian Pintiliescu indeplineste functia de Coordonator Adjunct de Voluntari la nivel judetean in cadrul Crucii Rosii Romane, Filiala B-N.
Adrian, este asistent medical generalist, este instructor de prim ajutor de peste 1 an si activeaza ca voluntar de 4 ani in domeniul social, de prim ajutor si dezastre la Crucea Rosie, Filiala B-N.
Ii dorim mult succes in noua calitate!

Alin Ciubancan – Coordonator judetean de Voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.

Activitate de prezentare a serviciului de prim ajutor la Colegiul Tehnic Infoel

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a sustinut ieri o prezentare interactiva de prim ajutor la Colegiul Tehnic INFOEL din Bistrita, unde au participat peste 100 de elevi in prezenta unor profesori.
Multumim pentru buna colaborare echipei manageriale a Colegiului Tehnic Infoel, d-nei Director prof. dr. Alina-Ofelia Puțura si d-nei Director adjunct prof. Loredana Checicheș, care s-au implicat activ in organizarea evenimentului.
Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Participa si tu la cursurile de prim ajutor http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,
Alin Ciubancan – Instructor & Coordonator judetean de voluntari,
psih. Marius Moldovan – Director.
Pag 1 din 108123...102030...Ultima pagină»