Invata sa iti salvezi viata intr-o situatie de urgenta!

Crucea Rosie INCEPE un nou CURS de Prim Ajutor astazi, luni, 19 februarie 2018, de la ora 15.30 la sediul nostru din Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, parter, interfon 17.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor pentru salvarea vietii oamenilor. Cursul se deruleaza in baza Legii romane si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Te antrenam sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti. Participa si tu!

Solidaritatea umana salveaza vieti! Fiecare gest conteaza!

Recent, la Crucea Rosie Bistrita-N s-a primit si directionat -la precizarea donatorului- o simbolica donatie constand in electronice si vesela, catre Centrul pentru persoane varstnice al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita, condusa de catre Pr. Dr. Marius Pintican.

Fiecare donatie de timp, de bunuri alimentare, de bunuri materiale poate contrubui la alinarea suferintei umane, fie ca aceasta suferinta este de natura fizica sau psiho-emotionala.

Citiți mai departe …

Zeci de mii de vieti ar putea fi salvate anual daca populatia ar fi instruita in acordarea primului ajutor

„Conform studiilor întreprinse de Uniunea Europeană, în România, în fiecare an sunt întregistrate peste 50.000 de decese declanşate de stopul cardio-respirator. Aproape jumătate din aceste persoane ar putea fi salvate daca populatia ar fi instruita in acordarea primului ajutor si sa stie sa aplice procedurile de resuscitare în primele minute de la instalarea stopului cardio-respirator.„
Peste 20 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor, ieri, la Instituţia Prefectului Bistrita-Nasaud, in prezenta colegilor voluntari, prin instructorul calificat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a incheiat – cu partea de practica pe manechin cu traume in evaluarea victimei si resuscitarea

Citiți mai departe …

Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor

Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor. Recent, la Instituţia Prefectului Bistrita-Nasaud, in prezenta colegilor voluntari, prin instructorul calificat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a incheiat – cu partea de practica pe manechin cu traume in evaluarea victimei si resuscitarea cardio-pulmonara, pozitia de siguranta a victimei, testare si inmanarea certificatelor- furnizarea cursului de prim ajutor, unde persoanele participante -din o parte a institutiilor publice- s-au antrenat pentru salvarea de vieti.
Felicitari absolventilor, multumim instructorului Darius Iliesiu pentru furnizarea cursului, colegului nostru Adrian Timis pentru sprijin si colegilor voluntari.

Citiți mai departe …

Pag 1 din 115123...102030...Ultima pagină»