Echipajele Sanitarilor priceputi compuse din elevi au concurat la etapa judeteana 2018

Astazi 25 mai 2017, de la ora 11.00, la Liceul Agricol din Bistriţa,in organizarea Crucii Rosii BN, cu sprijinul ISJ BN, ISU BN, DSP BN si SAJ BN, s-a derulat etapa judeţeană a Concursului Naţional SANITARII PRICEPUŢI.
Au participat -indrumate de catre profesori- 17 echipaje constituite din elevi, 10 de gimnaziu si 7 de liceu din mediul urban si rural din judetul Bistrita-Nasaud.

Locul intai la licee a fost castigat de catre echipajul de la C.N. „Andrei Muresanu„ din Bistrita, urmati fiind pe locul doi de catre C.N. „Petru Rares„ Beclean, iar pe locul trei s-a clasat echipajul de la C.N. „Liviu Rebreanu„ Bistrita.
Locul intai la licee a fost castigat de catre Liceul Tehnologic Tarlisua, pe locul doi s-a clasat Scoala Gimnaziala Sieu, iar pe locul trei s-a clasat echipajul de la Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare Bistrita.

Citiți mai departe …

Maine are loc etapa judeţeană a Concursului Naţional SANITARII PRICEPUŢI 2018

Maine, vineri, 25 mai, ora 11.00, la Liceul Tehnologic Agricol din Bistriţa (în Sala de Sport) va incepe etapa judeţeană a Concursului Naţional de educatie sanitara si prim ajutor SANITARII PRICEPUŢI,  in organizarea Crucii Rosii Romane, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud si destinat echipajelor compuse din elevi din scolile gimnaziale si de liceu din judet.

Citiți mai departe …

Astăzi, 8 mai, este Ziua Internațională a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii!

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie sprijină milioane de oameni din întreaga lume în fiecare an – în vremuri de conflict, dezastre naturale și crize de tot felul. Bazându-se pe mai bine de 150 de ani de activitate umanitară, Mișcarea Internațională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii se angajează să ofere servicii de sprijin competente și în timp util comunităților vulnerabile, acum și în viitor.

Milioane de reprezentanți ai Crucii Roșii și Semilunii Roșii din întreaga lume ajung în fiecare an la peste 160 de milioane de persoane care au nevoie de sprijin, oferind o gamă diversă și inovatoare de servicii imparțiale. Dar abordarea noastră este universală, ghidată de fiecare dată de principiile noastre fundamentale: Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate, Independență, Voluntariat, Unitate și Universalitate.

Citiți mai departe …

Astazi continuam derularea unui nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR. Participa si tu!

Crucea Rosie Romana are in derulare un nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR, la care va mai puteti inscrie, acesta continuand, astazi luni, 07 mai 2018, ora 17.00 la Casa Sindicatelor din Bistrita, Str. Al. Odobescu, nr. 3. Nu exista limita de varsta sau studii.
Pentru inscrieri, continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 200 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor.
Cursul este recunoscut european, se deruleaza in conformitate cu Legea Crucii Rosii de catre instructor calificat si cu experienta practica in acordarea primului ajutor.
La curs participa si colegi voluntari care isi imbunatatesc tehnicile de prim ajutor si sprijina instructorul in furnizarea cursului.
Oricand, un eveniment neprevazut iti poate pune viata in pericol. Invatati sa acordati primul ajutor accesand info aici: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Iti salveaza viata si salvezi vieti!

Incepem un nou curs de prim ajutor! Invata sa iti salvezi propria viata si salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta!

Crucea Rosie incepe un nou Curs de Prim Ajutor din data de joi, 03 mai 2018, ora 17.00, la Bistrita , Str. Al. Odobescu. Nr. 3.
Cursul se deruleaza in baza Legii si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.

Citiți mai departe …

Pag 1 din 119123...102030...Ultima pagină»