Articolele etichetate: Marius Moldovan

Actiune social-umanitara destinata oamenilor cu nevoi speciale

Adevăratele probleme pot sa apara oricand pe parcursul vietii, iar munca voluntara ne face mai impliniti atunci cand le putem fi alaturi la greu celor in nevoie.

Actiune destinata oamenilor cu nevoi speciale in cadrul parteneriatului dintre Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-N, condusa de Preot Dr. Marius Pintican si Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N, Psih. Marius Moldovan – director.

Intalnire de lucru si administrativa la nivelul Subfilialei din Nasaud

Recent, a avut loc o intalnire de lucru si administrativa la nivelul Subfilialei din Nasaud a Crucii Rosii Bistrita-N.
Colegii coordonatori de voluntari, dl. As. Medical Tinut Grapini, dl. Marius Pintilii, dl. Denis Gherasim si directorul Crucii Rosii Bistrita-N, dl. Psih. Marius Moldovan au creionat organizarea activitatii administrative si derularea unor activitati viitoare in comunitate prin implicarea voluntarilor.

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului

Etapa nationala a Concursului pentru educatie sanitara si prim ajutor “Sanitarii Priceputi” se va desfasura in perioada 17 – 22 iulie 2018 la Poiana Pinului, judetul Buzau in organizarea Crucii Rosii Romane.
Echipajul de liceeni de la Colegiul National „Andrei Muresanu„ Bistrita, coordonat de catre d-na prof. Duta Moldovan, care au castigat etapa judeteana, vor reprezenta judetul nostru in etapa nationala si carora le dorim mult succes!
Multumim voluntarilor pentru implicare si partenerilor pentru derularea concursului la nivel judetean: Inspectoratul Scolar Judetean B-N, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Bistrita„ a Jud. B-N, Directia pentru Sanatate Publica a jud. B-N, Serviciul Judetean de Ambulanta B-N si Liceul Agricol Bistrita.

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana B-N.

Puterea umanitatii este in fiecare dintre noi. Fii Crucea Rosie! La multi ani!!!

Astazi, 4 iulie, Crucea Roșie Română împlinește 142 de ani de activitate neîntreruptă.

Voluntari, angajati, parteneri, donatori sau colaboratori, in toata aceasta perioada ne-am implicat in Romania, uniti pentru umanitate.

Va multumim!
Puterea umanitatii este in fiecare dintre noi.
Fii Crucea Rosie! La multi ani!!!

Dr. Andrea Ciuzan – Presedinte;
Psih. Marius Moldovan – Director;
Ing. Alin Ciubancan – Coord. Jud. de Voluntari.

De ziua noastră vă invităm să purtați sloganul #UnitiPentruUmanitate la fotografia de profil, sau puteți face fotografii și filmulete pe care să le distribuiți prietenilor, folosind rama noastră. www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/2094341840806952/

#CruceaRosieRomana142

Craciun luminat impreuna cu cei dragi, cu fapta si cu gandul alaturi de cei singuri!

Astazi, o parte a inimosilor voluntari de la Crucea Rosie, Filiala Bistrita-N au adus bucurie si mangaiere sufleteasca pentru seniori prin participarea la activitatea de colinde, daruind dulciuri si fructe, pentru beneficiarii Centrului rezidențial pentru persoane vârstnice ”Sfinții Ioachim și Ana” din Cușma ce apartine de Filantropia Ortodoxa Bistrita, condusa de Pr. Dr. Marius Pintican.
Cu emotie in glasul colindatorilor, rasplatiti cu aplauze din suflet de catre bunicii nostri, voluntarii au avut parte de momente unice, daruind si primind multa mangaiere sufleteasca.
Sa aveti un Craciun luminat impreuna cu cei dragi, cu fapta si cu gandul alaturi de cei singuri! Multumim pentru buna colaborare personalului de la Centrului rezidențial pentru persoane vârstnice Cusma, coordonat de catre dl. Ionut Dedean.
Activitatea a fost sprijinita de catre elevii clasei a XII-a A de la Colegiul Tehnic Grigore Moisil Bistrita, coordonati de prof. diriginte Adina Checiches, si elevi de la Colegiul Tehnic INFOEL Bistrita, coordonati de prof. Cristina Rusu si prof. Loredana Checiches.