Inscrieri pentru curs instructor de prim ajutor 2017

Crucea Rosie, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud cu sediul in Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 8, sc. B, ap. 17, loc. Bistrita, jud. BN realizeaza inscrieri in vederea selectiei a 10 persoane voluntare pentru organizarea cursului de instructor de prim ajutor, ce va fi sustint de catre d-l Dr. Rares Ciuzan -in calitate de formator- in intevalul iulie – septembrie 2017 la sediul nostru.

Dosarul de candidatura al fiecarui potential cursant pentru cursul de instructor trebuie sa contina:

– cerere tip (se ridica de la sediu)
– copie C.I.
– copie certificat prim ajutor
– identificarea Contractului de voluntariat in arhiva Crucii Rosii BN sau depunerea unei copii de catre candidat pentru a face dovada activarii ca voluntar in cadrul Crucii Rosii cu Contract de voluntariat la data depunerii dosarului.


Criterii:

– varsta: 18 ani impliniti la data depunerii dosarului
– domiciliul in judetul Bistrita-Nasaud
– certificat de absolvire curs de prim ajutor
– experienta in activitati sau interventii de prim ajutor la Crucea Rosie;
– abilitati de comunicare, furnizare a informatiei si pregatirea unui grup de circa 20 de persoane in domeniul primului ajutor in vederea dobandirii de catre beneficiarii cursanti a competentei  prin certificare de prim ajutor;

Dosarul fiecarui candidat este analizat si aprobat sau respins -in baza cererii candidatului- de catre formator si director.
Persoanele selectionate vor urma gratuit cursul de instructor de prim ajutor .
Avand in vedere faptul ca Crucea Rosie instruieste gratuit unii cursanti de prim ajutor – in functie de situatia sociala a unor cursanti ce vor fi instruiti de catre instructori- fiecare instructor va incheia un nou contract de voluntariat.

Dupa absolvire, fiecare instructor primeste gratuit un CD cu suportul de curs si un Certificat de instructor in baza caruia – exclusiv pentru Crucea Rosie- va putea presta serviciul de instruire a cursantlor in domeniul primului ajutor in baza unui contract de colaborare pentru prestari servicii.

Cererea si dosarul se vor depune de la data publicarii prezentului anunt si pana la data inceperii cursului, de luni pana vineri in intervalul orar 08-16 la sediul Crucea Rosie, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud in Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 8, sc. B, ap. 17, jud. BN.

Informatii si resurse despre cursul de prim ajutor ce il va avea de furnizat un viitor instructor se poate accesa aici: