Hai la Curs de Prim ajutor! Invata sa iti salvezi viata! Esti pregatit sa salvezi vieti!

Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_Prim_Ajutor_Red_Cross_First_AidCrucea Rosie Romana, Filiala Judeteana continua inscrierile pentru persoane fizice, in vederea organizarii la Bistrita – conform Legii- a Cursului de prim ajutor de baza recunoscut in spatiul european.
Va oferim: pregatire teoretica interactiva de prim ajutor in pierderea cunostintei, stop cardio-respirator, hemoragii, luxatii, entorse, fracturi, arsuri in caz de electrocutare sau insolatie, inec sau sufocare cu un corp strain, cu instructor calificat, pregatire practica pe manechin cu traume si un Manual de Prim Ajutor.
La finalul cursului (dupa testare), fiecare cursant va primi un Certificat de absolvire.  In prima zi de curs, participantii trebuie sa prezinte copie dupa cartea de identitate.
Taxa de participare la curs: 200 lei/persoana. Elevii si studentii, care prezinta o copie dupa carnetul vizat la zi, beneficiaza de o reducere de 50 lei. Nu exista limita de varsta sau studii!


certificat_prim-ajutor_crucea_rosie_romanaDurata cursului este de 12 ore si se deruleaza flexibil -dupa masa- in functie de cerintele cursantilor, pe parcursul a circa 2-3 saptamani.
Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti personal zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau un mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita/.

Persoanele inscrise la curs vor fi contactate telefonic prin SMS sau cu mesaj pe facebook si li se va preciza locul, ziua si ora de incepere a cursului.

FirstAid-logoAici inveti sa iti salvezi propria viata, sa salvezi viata altora si a celor dragi din familie, fiind pregatit/a pentru acordarea primului ajutor si mentinerea victimei in viata pana la sosirea echipajului medical. Dupa absolvirea cursului, veti sti sa acordati primul ajutor in caz de: pierderea cunostintei, stop cardio-respirator, hemoragii, luxatii, entorse, fracturi, arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), inec sau sufocare cu un corp strain.  Acest curs se adreseaza pentru persoane fizice.

Societatea Națională de Cruce Roșie din Romania este abilitata prin Legea 139/1995 actualizata cu Legea 524/2004, lit. „k) sa organizeze [..] cursuri de prim ajutor, obligatorii, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accident.” în calitate de ofertant de servicii de formare în domeniu primului ajutor de baza.
Crucea Rosie Romana este Certificata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001 pentru organizarea de cursuri.
Crucea Rosie Romana deruleaza cursul de prim ajutor conform certificarii Centrului European de Referinta pentru Educatie in Prim Ajutor, oferind fiecarui cursant un Manual european de prim ajutor tiparit color si un Certificat in acord cu Ghidul european de prim ajutor.

Mai multe despre cursul de prim ajutor derulat la nivelul Filialei Judetene Bistrita-N al Crucii Rosii puteti accesa aici:
– persoane fizice: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/ ;
– persoane juridice: http://crucearosiebistrita.ro/organizam-curs-de-prim-ajutor-pentru-angajatori-conform-legii-ssm/.

Invata sa acorzi primul ajutor! Salveaza vieti.

 

Crucea Rosie Romana,

Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud,

soc. & psih. Marius Moldovan – Director.