Incepem un nou curs de prim ajutor! Invata sa iti salvezi propria viata si salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta!

Crucea Rosie incepe un nou Curs de Prim Ajutor din data de joi, 03 mai 2018, ora 17.00, la Bistrita , Str. Al. Odobescu. Nr. 3.
Cursul se deruleaza in baza Legii si a Ghidului European pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.

Costul cursului este de 200 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor.
Oricand, un accident neprevazut iti poate pune viata in pericol! Invata sa iti salvezi propria viata!
Antrenam salvatori de vieti! Poti sa iti salvezi propria viata si salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Invata prim ajutor!  Esti antrenant sa salvezi vieti! Participa si tu!