Furnizam curs de prim ajutor certificat ISO si de Centrul European de Prim ajutor

Societatea Națională de Cruce Roșie din Romania este abilitata prin Legea 139/1995 actualizata cu Legea 524/2004, lit. „k) sa organizeze [..] cursuri de prim ajutor, obligatorii, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accident.” în calitate de ofertant de servicii de formare în domeniu primului ajutor de baza.
Crucea Rosie Romana este Certificata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001 pentru organizarea de cursuri.
Crucea Rosie Romana deruleaza cursul de prim ajutor conform certificarii Centrului European de Referinta pentru Educatie in Prim Ajutor, oferind fiecarui cursant un Manual european de prim ajutor tiparit color si un Certificat in acord cu Ghidul european de prim ajutor.

Mai multe despre cursul de prim ajutor derulat la nivelul Filialei Judetene Bistrita-N al Crucii Rosii puteti accesa aici:

– persoane fizice: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/ ;
–  persoane juridice: http://crucearosiebistrita.ro/organizam-curs-de-prim-ajutor-pentru-angajatori-conform-legii-ssm/.

Pentru inscrieri, continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.

Invata sa acorzi primul ajutor! Salveaza vieti.

psih. Marius Moldovan – director,

Crucea Rosie Romana

Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud