Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre Procter&Gamble, PROFI și Crucea Roșie Română, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternități de stat din România cu 128 de pătuțuri noi și 10.450 de lenjerii de pat.

Proiectul a debutat în luna iunie 2017, și a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuților confortul necesar în primele zile de viață.

Citiți mai departe …

Oricand, orice sprijin este binevenit pentru oamenii nevoiasi

Oricand, orice sprijin este binevenit pentru oamenii nevoiasi, fie ca acestia sunt copii, adolescenti sau adulti. Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a primit si redirectionat cateva zeci de perechi de incaltaminte catre oamenii in nevoie, cu implicarea unor voluntari, pe raza municipiului Bistrita, aducand astfel un strop de fericire in viata lor.
Aceasta campanie social umanitara a fost posibila cu sprijinul companiei Deichmann.

Solidaritatea sociala salveaza vieti!

Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita-N.

În satele izolate până și casele strigă după ajutor!

În satele izolate până și casele strigă după ajutor. Aproape prăbușite de povara anilor, aceste case adăpostesc încă bătrâni singuri, bolnavi, captivi ai săraciei. Voluntarii Crucii Roșii sau „îngerii în haine roșii”, așa cum îi numesc beneficiarii de fiecare dată când le deschid ușa, sunt întâmpinați cu multe lacrimi. Lacrimi de bucurie, lacrimi de neputință, lacrimi de deznădejde.

Citiți mai departe …

Cateva sute de prescolari, tineri elevi, educatori, invatatori, profesori, infirmiere si personal medical au beneficiat gratuit de educatie de prim ajutor

În limita resurselor noastre disponibile, având la baza parteneriatele existente la nivel local, câteva sute de prescolari, tineri elevi, educatori, invatatori, profesori, infirmiere si personal medical au beneficiat gratuit de educatie de prim ajutor din partea Crucii Rosii Romane pe raza judetului Bistrita-Nasaud.
Toți participantii au asistat la prezentari

demonstrative de prim ajutor în cadrul cărora instructorii și voluntarii Crucii Rosii le-au furnizat informații utile și i-au învățat câteva manevre practice de prim ajutor pe care sa le aplice pe o victima pana la sosirea unui echipaj de urgența medicala.
Cu siguranța ca pentru a beneficia de pregătire completă și a fi certificat, noi recomandam ca fiecare persoana sa urmeze cursurile noastre de prim ajutor de baza, Crucea Roșie fiind singura organizatie din Romania care furnizeaza acest curs în baza legii si care detine exclusivitatea utilizarii in Romania a Manualului European de Prim Ajutor.
Activitatea derulata s-a încheiat cu succes din prisma faptului ca mai mulți tineri au avut acces la informații și exerciții practice privind salvarea unei vieți într-o situație de urgența.
Mulțumim pentru buna colaborare partenerilor din localitatile în care ne-am derulat activitatea: Bistrita, Beclean, Tirlisua și Lechinta.
Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti!

Aceaste activitati s-au realizat cu sprijinul Crucii Rosii Scharding din Austria, prilej cu care mulțumim pentru sprijin d-lui Wolfgang Wagner – Presedinte.

Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N,

psiholog Marius Moldovan – Director.

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza 2% din impozit catre Crucea Rosie!

Salveaza vieti impreuna cu noi! Daca sunteti angajat, complectati si directionati acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita pentru a contribui impreuna la salvarea de vieti, pentru nevoiasi https://crucearosiebistrita.ro/wp-content/uploads/2018/01/Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017.pdf.
Pag 1 din 14123...10...Ultima pagină»