Articolele etichetate: donatie

DONEAZA! Solidaritatea sociala salveaza vieti!

Acceptam donatii -in baza legislatiei fiscale si privind donatiile din Romania- pentru derularea proiectelor social-umanitare destinate populatiei, sprijinirea persoanelor nevoiase defavorizate social, aflate in situatie de risc social și pentru pregatire in intervenție privind sprijinirea populatiei în caz de dezastre, astfel primim donatii materiale sau financiare din partea persoanelor fizice și juridice:

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Filiala Bistrita-Nasaud
Cont in LEI deschis la Banca: BCR Bistrita: RO19RNCB0038045899570001

Bank account in euro: RO89RNCB0038045899570002

SWIFT BANK CODE: RNCBROBUXXX

Solidaritatea sociala si primul ajutor salveaza vieti si puteți să sprijiniți Crucea Roșie locală sa ajute populatia nevoiasa.

Educația sociala, prin implicare activa în activități umanitare, uneste oamenii din societate și ne dezvolta sentimentul de solidaritatea umana, prin care fiecare dintre noi putem contribui la salvarea de vieti!

psih. Marius Moldovan – director.

Am inceput „Banca de alimente” – o initiativa social-umanitara destinata oamenilor nevoiasi prin colectarea de alimente greu perisabile!

Astazi, prin implicarea voluntarilor Crucii Rosii, in parteneriat cu societatea „Valybia” am inceput „Banca de alimente” derulata la nivel local ca o initiativa social-umanitara destinata oamenilor nevoiasi prin colectarea de alimente greu perisabile.
Felicitari colegei noastre Anuta Mican pentru initiativa si daruire, aducand painea cea de toate zilele pe masa celor circa 80 de nevoiasi care iau masa zilnic la Cantina sociala de la Centrul de zi al Asociatiei Filantropia din Bistrita.

Citiți mai departe …

Oricand, orice sprijin este binevenit pentru oamenii nevoiasi

Oricand, orice sprijin este binevenit pentru oamenii nevoiasi, fie ca acestia sunt copii, adolescenti sau adulti. Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a primit si redirectionat cateva zeci de perechi de incaltaminte catre oamenii in nevoie, cu implicarea unor voluntari, pe raza municipiului Bistrita, aducand astfel un strop de fericire in viata lor.
Aceasta campanie social umanitara a fost posibila cu sprijinul companiei Deichmann.

Solidaritatea sociala salveaza vieti!

Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita-N.

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita

In anul 2017 am primit si directionat peste 10 tone de alimente pentru nevoiasi pe raza judetului si am asigurat serviciul de prim ajutor gratuit la peste 10.000 de persoane (la Ziua portului popular la Nasaud si alte evenimente in Bistrita), organizand demonstratii publice si prezentari gratuite de prim ajutor pentru mii de elevi (Saptamana Scoala altfel, concurs Sanitarii priceputi), tineri, adulti si varstnici in Bistrita, Lechinta, Dumitra, Tirlisua, Dorolea, Nasaud si Beclean, complementar cu activitati si proiecte sociale de care au beneficiat sute de persoane (proiectul Banca de alimente). Voluntarii nostri au beneficiat de pregatire de prim ajutor si au asigurat primul ajutor pe raza judetului in vederea salvarii de vieti pentru oameni!

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre de prim ajutor si cele sociale care au nevoie de sprijinul tau pentru oameni!!!

Descarca Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017, complecteaza si puteti aduce Cererea la Crucea Rosie in mun. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl.6, ap.17, Tel. 0773.303.175 sau trimiteti scanat cu telefonul la: crucearosie.bistrita@gmail.com sau depune direct la ANAF.

Fi si tu solidar cu Crucea Rosie pentru oameni! Impreuna salvam vieti!

Beneficiarii nostri va vor multumi!

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,

Psih. Marius Moldovan – Director.