Articolele etichetate: Directioneaza 2%

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza 2% din impozit catre Crucea Rosie!

Salveaza vieti impreuna cu noi! Daca sunteti angajat, complectati si directionati acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita pentru a contribui impreuna la salvarea de vieti, pentru nevoiasi https://crucearosiebistrita.ro/wp-content/uploads/2018/01/Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017.pdf.

Salveaza vieti impreuna cu noi! Directioneaza acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita

In anul 2017 am primit si directionat peste 10 tone de alimente pentru nevoiasi pe raza judetului si am asigurat serviciul de prim ajutor gratuit la peste 10.000 de persoane (la Ziua portului popular la Nasaud si alte evenimente in Bistrita), organizand demonstratii publice si prezentari gratuite de prim ajutor pentru mii de elevi (Saptamana Scoala altfel, concurs Sanitarii priceputi), tineri, adulti si varstnici in Bistrita, Lechinta, Dumitra, Tirlisua, Dorolea, Nasaud si Beclean, complementar cu activitati si proiecte sociale de care au beneficiat sute de persoane (proiectul Banca de alimente). Voluntarii nostri au beneficiat de pregatire de prim ajutor si au asigurat primul ajutor pe raza judetului in vederea salvarii de vieti pentru oameni!

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre de prim ajutor si cele sociale care au nevoie de sprijinul tau pentru oameni!!!

Descarca Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2017, complecteaza si puteti aduce Cererea la Crucea Rosie in mun. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl.6, ap.17, Tel. 0773.303.175 sau trimiteti scanat cu telefonul la: crucearosie.bistrita@gmail.com sau depune direct la ANAF.

Fi si tu solidar cu Crucea Rosie pentru oameni! Impreuna salvam vieti!

Beneficiarii nostri va vor multumi!

Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-Nasaud,

Psih. Marius Moldovan – Director.

Umanitate: incaltaminte si imbracaminte pentru copii si femei

Recent, Crucea Rosie Romana – Filiala BN a primit si distribuit pe raza Mun. Bistrita incaltaminte si imbracaminte pentru copii si femei in indeplinirea misiunii noastre umanitare. Ajuta impreuna cu noi! Directioneaza acum 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie Bistrita http://crucearosiebistrita.ro/wp-content/uploads/2017/01/Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2016.pdf

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre sociale voluntare de prim ajutor

Directioneaza 2% pentru proiectele noastre voluntare de prim ajutor si cele sociale care au nevoie de sprijinul tau pentru oameni!!!

Descarca Cererea 230 de aici http://crucearosiebistrita.ro/wp-content/uploads/2017/01/Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2016.pdf, complecteaza si puteti aduce Cererea la Crucea Rosie in mun. Bistrita, str. C.R. Vivu, bl.6, ap.17, Tel. 0773.303.175 sau trimiteti scanat cu telefonul la: crucearosie.bistrita@gmail.com sau depune direct la ANAF.

Fi solidar! Salveaza vieti impreuna cu noi! Fi Crucea Rosie pentru oameni!

Donare de imbracaminte si alimente pentru persoane defavorizate social

Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud, in ideplinirea misiunii sale umanitare, a primit si donat recent mai multi saci/cuti cu haine si alimente pentru o comunitate de persoane defavorizate social din cartierul Viisoara din Municipiul Bistrita, actiune in urma careia mai multi copii, tineri si adulti vor fi mai imbracati pentru a face fata sezonului rece si a-si completa reusursa de hrana.
Aceasta activitate a avut parte de implicarea voluntara a d-nei Maria Sigarteu in calitatede Vicepresedinte a filialei judetene de Cruce Rosie si realizata de catre directorul de filiala cu implicarea unor voluntari.
Persoanele beneficiare au multumit Crucii Rosii B-N cat si donatorului pentru acest sprijin umanitar.
Va propunem sa continuam sa realizam impreuna fapte bune, rugandu-va sa directionati 2% din impozitul pe venit pentru Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud prin complectarea si depunerea formularului pe care il puteti descarca de aici http://crucearosiebistrita.ro/wp-content/uploads/2017/01/Cerere_230_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita_2016.pdf
Va multumim ca sprijiniti activitatile noastre pentru oameni!
Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-N,
psih. Marius Moldovan – director.