În satele izolate până și casele strigă după ajutor!

În satele izolate până și casele strigă după ajutor. Aproape prăbușite de povara anilor, aceste case adăpostesc încă bătrâni singuri, bolnavi, captivi ai săraciei. Voluntarii Crucii Roșii sau „îngerii în haine roșii”, așa cum îi numesc beneficiarii de fiecare dată când le deschid ușa, sunt întâmpinați cu multe lacrimi. Lacrimi de bucurie, lacrimi de neputință, lacrimi de deznădejde.

Citiți mai departe …

Anunt modificare pret curs prim ajutor!

Anunt modificare pret curs prim ajutor!
Incepand cu data de 02 aprilie 2018, se modifica pretul unui curs de prim ajutor astfel:
– Taxa de participare la curs este de 200 lei/persoana fizica http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/;
– Elevii si studentii, care prezinta o copie dupa carnetul vizat la zi, pot beneficia de o reducere de 50 lei/persoana;

Citiți mai departe …

Schimbarile climatice ar trebui sa ne constientizeze pe fiecare de importanta conoasterii masurilor de prim ajutor

Iarna autentica la inceput de primavara in Romania, o consecinta probabila a schimbarilor climatice la nivel planetar. Schimbarile climatice ar trebui sa ne constientizeze pe fiecare de importanta conoasterii masurilor de prim ajutor!

Voluntarii Crucii Rosii Bistrita in actiune la Lechinta, unde sprijina activitatea de prim ajutor destinata beneficiarilor, care invata sa salveze vieti. Invata si tu primul ajutor. Conteaza! Salveaza vieti!

Info despre cum puteti sa faceti un curs de prim ajutor, accesati aici: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.

Multumim Gradinitei „Maria” din Lechinta pentru buna colaborare educationala!

Sfaturi de prim ajutor în caz de incendiu într-o clădire 

Sfaturi de prim ajutor în caz de incendiu într-o clădire
– Dacă ești martor la un incendiu într-o clădire, încearcă să avertizezi persoanele aflate în situații de risc, însă fără a-ți pune viața în pericol;
– NU intra niciodată într-o clădire care arde;
– NU te apropia de foc și du-te într-un loc situat la distanță de locul incendiului, astfel încât să te aflii în siguranță;

Citiți mai departe …

Antrenam salvatori de vieti! Participa si tu la cursul de prim ajutor!

Antrenam salvatori de vieti! Crucea Rosie continua insrierile pentru derularea din data de sambata, 27 ianuarie 2018, ora 08.45 AM, la sediul Prefecturii din Bistrita, str. Piata Petru Rares, nr. 1, et. 1, in sala mare, a Cursului de Prim Ajutor in baza Legii si a Ghidului European. Cursul se deruleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor.
Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Participa si tu!

Pag 1 din 27123...1020...Ultima pagină»