Ne antrenam pentru defilare si situatii de urgenta

Recent, Crucea Rosie a derulat la Bistrita activități practice ce au cuprins exerciții de defilare ale detasamentului pentru participarea la 1 decembrie, Ziua Naționala a Romaniei si un exercițiu practic de alarmare de prim ajutor și intervenție în situații de urgența la dezastre pe timp de noapte cu victime multipl,e ce au inclus capacitarea logisticii, cautare victime, salvare si triaj victime.
Au participat colegi voluntari din Bistrita, Dumitra si Lechinta. Ne pregatim continuu pentru interventie in situatii de urgenta. Salveaza vieti! 


Multumim tuturor colegilor implicati!

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Pregatim comunitatile locale pentru schimbarile climatice

In contextul schimbarilor climatice, in baza parteneriatului existent, Crucea Rosie Bistrita-Nasaud a furnizat la Scoala Gimnaziala din Dumitra o noua serie de cursuri de preventie si pregatire pentru dezastre, destinate unor grupe constituite din voluntari, elevi si cadre didactice.
Am remarcat buna colaborare si prezenta la curs a echipei manageriale a Scolii Gimnaziale din Dumitra, ce a fost reprezentata prin dl. Rosu Iuliu Eugen in calitate de Director si d-na Avram Claudia in calitate de Director adjunct.
Am salutat participarea d-lui Balajan Gheorghe in calitate de Primar, a voluntarilor de la SVSU Dumitra si sprijinul acordat de Politia din Dumitra.

Citiți mai departe …

Ne antrenam voluntarii pentru situatii de urgenta

In contextul schimbarilor climatice, am derulat recent la Bistrita un nou curs de preventie si pregatire pentru dezastre, destinate unei grupe constituite din voluntari.
Educatia continua de prim ajutor, complementara cu cea de preventie si pregatire pentru o situatie de urgenta, poate salva vieti.
Invata sa acorzi primul ajutor in caz de conditii meteo extreme si schimbari bruste de temperatura! Salveaza vieti!
 
Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita-Nasaud.

Invata prim ajutor, iti salveaza viata!

Crucea Rosie Romana are in derulare un nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR, care va continua miercuri, 04 oct. 2017, ora 17.00 la Casa Sindicatelor din Bistrita, Str. Al. Odobescu, nr. 3, et. 1.
Cursul este recunoscut european, se deruleaza in conformitate cu Legea Crucii Rosii de catre instructor calificat si cu experienta, certificat ISO 9001 si in acord cu Ghidul european de prim ajutor. Nu exista limita de varsta sau studii.
Pentru inscrieri, continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor.
Oricand, un eveniment neprevazut iti poate pune viata in pericol. Invatati sa acordati primul ajutor accesand info aici: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Iti salveaza viata si salvezi vieti!

Recent am continuat derularea unor Cursuri de preventie si pregatire pentru dezastre catre populatie

In contextul schimbarilor climatice, in baza parteneriatului existent, Crucea Rosie Bistrita-N a furnizat recent la Liceul Tehnologic Lechinta un noua serie de cursuri de preventie si pregatire pentru dezastre, destinate unor grupe constituite din voluntari, elevi si cadre didactice.
Am remarcat din nou buna colaborare si prezenta la curs a echipei manageriale a liceului, ce a fost reprezentata prin d-na prof. Baciu Oana Raluca si d-na prof. Camelia Florian.
Educatia continua de prim ajutor, complementara cu cea de preventie si pregatire pentru o situatie de urgenta, poate salva vieti.
Invata sa acorzi primul ajutor in caz de conditii meteo extreme si schimbari bruste de temperatura! Salveaza vieti! Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita-Nasaud.
Pag 1 din 25123...1020...Ultima pagină»