Prezentare demonstrativa de prim ajutor la peste 100 de profesori pentru salvarea de vieti

Recent, la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” din Bistrita, in prezenta a peste 100 de profesori, Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-N a sustinut o prezentare educationala de prim ajutor.
 
Prezentarea interactiva a inclus rolul si importanta educatiei de prim ajutor la copii, tineri si adulti pentru salvarea de vieti pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala, proiectarea unui film cu privire la acordarea primului ajutor unei victime in caz de stop cardio-respirator si simularea unui exercitiu practic de salvare a unei victime de la sufocare prin aplicarea manevrei Heimlich.
 
Multumim pentru buna colaborare in aceasta activitate, d-nei Prof. Speranta Unciu – Inspector Scolar in cadrul ISJ BN si conducerii Colegiului „Grigore Moisil”.
Educatia de prim ajutor salveaza vieti! Invata https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
In 5 octombrie s-a marcat Ziua Mondială a Profesorilor. La multi ani pentru toti profesorii dedicati educatiei si le multumim pentru contributia adusa in dezvoltarea noastra profesionala si integrarea sociala!
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud,
Marius Moldovan – Director,
Alin Ciubancan – Coordonator Judetean de Voluntari – Instructor de prim ajutor;
Denis Gherasim – Coordonator Municipal Adjunct de voluntari.

Intalnirea de lucru anuala a directorilor din Crucea Rosie Romana

La Baza nationala de pregatire de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta de la Valea Ierii, saptamana aceasta s-a derulat intalnirea de lucru anuala a directorilor din Crucea Rosie Romana, in cadrul careia s-au abordat subiecte privind legislatia, schimbul de bune practici intre filiale, lucrul in retea, cultura organizationala, situatia internationala si lucrul cu voluntarii.
Dupa deschiderea oficiala realizata de catre dl. Ioan Silviu Lefter, Directorul general al Crucii Rosii Romane, colegii din sediul central au sustinut ateliere de lucru pe subiecte specifice.
Din partea Filialei Bistrita a Crucii Rosii a participat dl. Marius Moldovan in calitate de director.

Intr-o situatie reala de URGENTA ai da toti banii din lume ca sa iti POTI SALVA propria VIATA si a celor dragi!!!

Intr-o situatie reala de URGENTA ai da toti banii din lume ca sa iti POTI SALVA propria VIATA si a celor dragi!!! Invata tehnicile practice de acordare a primului ajutor si poti salva vieti pana la sosirea unui echipaj medical.
Cand ai ajuns primul la o victima, fiecare secunda conteaza si poate face diferenta intre viata si moarte daca sa sti sa acorzi primul ajutor.
Beneficiezi de instruire practica in baza Legii si a Ghidului european de prim ajutor cu certificare internationala!
Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a derulat un nou curs de prim ajutor destinat populatiei si furnizat de catre instructor cu implicarea voluntara a unor colegi.

Accidentele de circulație ucid oameni în fiecare an! În România, în anul 2017 au fost înregistrate 1951 decese, 8624 de accidente rutiere grave și 22642 de accidente ușoare.

Accidentele de circulație ucid în fiecare an aproximativ 1,25 milioane de persoane din întreaga lume. În România, în anul 2017 au fost înregistrate 1951 decese, 8624 de accidente rutiere grave și 22642 de accidente ușoare. Pentru a crește gradul de conștientizare asupra acestor pericole, tema Zilei Mondiale a Primului Ajutor din 8 septembrie 2018 este „Prima reacție la accidente rutiere”. 

Riscurile accidentelor rutiere nu pot fi niciodată eliminate complet, dar există modalități de a le reduce și de a oferi oamenilor mai multe șanse de supraviețuire. Una dintre cele mai bune metode este să înveți primul ajutor.
ÎNSCRIE-TE: https://crucearosie.ro/cursuri-2/cursuri-de-prim-ajutor/

Curs de prim ajutor! A sti sau a nu fi! Primul ajutor salveaza vieti

INCEPEM un nou CURS DE PRIM AJUTOR, marti, 04 septembrie 2018, ora 16.00 PM la sediul din Bistrita, str. C.R. Vivu, bl. 6, sc. B, parter, interfon 17.
Inscrie-te prin SMS, WhatsApp la 0773.303.175 sau mesaj pe Facebook pentru a participa la Cursul de prim ajutor, unde va asteptam cu o copie dupa buletin, pe care sa va treceti nr. de tel. mobil. Mai pot participa si alti doritori. Cursul se deruleaza flexibil. Taxa este de 200 lei/persoana pentru adulti si 150 lei pentru elevi.

Citiți mai departe …

Pag 1 din 29123...1020...Ultima pagină»