Articolele etichetate: detasament

Detasamentul de Interventie pentru situatii de urgente la dezastre

11229299_447103848804307_2948292823188094864_nStrategia Nationala a Crucii Rosii Romane de Pregatire/ Raspuns la Dezastre este in intregime fondata pe Agenda Globala a Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie in Prevenirea/ Raspunsul la Dezastre. Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie este, cu cele 189 membre Societăților Naționale, cea mai mare rețea umanitară din lume. Ca membri ai Crucii Roșii Internaționale și Semilunii Roșii Mișcării, suntem ghidați în activitatea noastră de șapte principii fundamentale: umanitate, imparțialitate, neutralitate, independență, servicii de voluntariat, unitate și universalitate.

Citiți mai departe …

Azi are loc intalnirea de lucru pentru Detasamentul de Interventii la Dezastre

Implica-te in Detasamentul de Interventii la Dezastre Crucea Rosie BistritaVa anuntam astazi de la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bistrita, et. 1 (intrarea dinspre LIDL) are loc Sedinta de lucru cu Voluntarii la Ambulanta si cei activi de la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud, care doresc sa faca parte din Detasamentul de Interventii la Dezastre.
Cel/a care doreste sa faca parte din echipa actualizata a Detastamentului de Interventii la Dezastre a Crucii Rosii Bistrita-Nasaud, trebuie sa fie deja voluntar la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud (sa fii absolvit cursul de Prim ajutor) si sa fie voluntar la ambulanta. Cei care nu se incadreaza in cerintele anterior mentionate, vor fi inregistrati ca rezerve si vor fi instruiti ulterior.

Citiți mai departe …

Poti fi eroul care salveaza vieti! Implica-te voluntar in Detasamentul de Interventii la Dezastre de la Crucea Rosie Bistrita.

Implica-te in Detasamentul de Interventii la Dezastre Crucea Rosie BistritaEsti voluntar activ la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud. Apreciem contributia ta! Te provocam sa te implici in pregatirea ta pentru interventii la dezastre. Poti fi eroul care salveaza vieti! Pregateste-te acum!

Crucea Rosie Bistrita-Nasaud actualizeaza componenta voluntarilor pentru Detasamentul de Interventii la Dezastre la nivel judetean.
Convocam Voluntarii la Ambulanta si cei activi de la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud, care doresc sa faca parte din Detasamentul de Interventii la Dezastre, la sedinta de lucru pentru identificarea voluntarilor, ce va avea loc in data de miercuri, 10 iunie 2015, ora 17.00, la Sala Polivalenta, et. 1 (intrarea dinspre LIDL) .

Citiți mai departe …