Cursul de prim ajutor antreneaza oamenii sa salveze vieti

In baza parteneriatului incheiat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a finalizat recent activitatea de furnizare a cursului interactiv de prim ajutor la Școala Gimnaziala Sieu-Magherus. Cursul s-a derulat in baza legii romane si a Ghidului european de prim ajutor pe doua componente: partea de teorie cu toate tipurile de traume umane si practica cu exersare pe manechin. Fiecare cursant a primit un Manual cu Ghidul european de prim ajutor tiparit color si Certficat de absolvire in urma testarii cunostintelor.
Multumim pentru buna colaborare doamnei prof. Marcela Turcu, Directorul Scolii Gimnaziale Sieu-Magherus si pentru participarea la curs a cadrelor didactice de la Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus, de la Școala Gimnazială „Grigore Herinean” Galații Bistriței – dl. prof. Vasile Selejan – Director, cat si de la Scoala Gimnaziala Sintereag – d-na prof. Puscas Gheorghina – Director.
 
Educatia de prim ajutor îți salvează viața și înveți sa salvezi vieti, pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala! Participa si tu la cursurile de prim ajutor si poti salva vieti in comunitatea ta: https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
 
Crucea Rosie Romana – Filiala Bistrita-N,
psih. Marius Moldovan – Director.