Articolele etichetate: curs surori de Crucea Rosie

In aceasta luna, o noua grupa de „Surori de Cruce Rosie„ au incheiat pregatirea

In aceasta luna, o noua grupa de „Surori de Cruce Rosie„ au incheiat pregatirea pe componenta teoretica si practica in tehnica ingrijirii bolnavului in baza Legii romane, primind la absolvire Certificarea recunoscuta in spatiul european si instruiti fiind de catre d-na Lorena Puiu – Asistent Medical.
 
Crucea Rosie, continua inscrierile pentru derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„ pentru sesiunea 2019-2020.
Informatii despre costuri si intocmirea dosarului personal in vederea inscrierii puteti accesa aici: http://crucearosiebistrita.ro/incepem-inscrierile-pentru-cursul-de-surori-de-cruce-rosie/http://crucearosiebistrita.ro/incepem-inscrierile-pentru-cursul-de-surori-de-cruce-rosie/
 
Felicitari absolventilor!!! Multumim d-nei profesoare Maria Deac si Conducerii Liceului Sanitar din Bistrita pentru buna colaborare!
 
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud.

Am inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„

Recent, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N a inceput derularea la Bistrita a unui nou curs de „Surori de Cruce Rosie„ cu durata de 1 an pentru anul educational 2018-2019.
Cursul este furnizat pe componenta teoretica si cea de practica de catre un cadru medical cu o vasta experienta in sistemul sanitar.
Cursul este furnizat in baza Legii Crucii Rosii Romane si este recunoscut de catre Crucea Rosie la nivel european.
Competentele pe care cursantii le vor dobandi privesc: prim ajutor de baza, resuscitare cardio-pulmonara, anatomia si fiziologia omului, igiena si alimentatie, boli interne, epidemiologie, boli infectioase, activitati sociale, istoria Crucii Rosi, tehnica ingrijirii bolnavului.

Surorile de Cruce Rosie s-au antrenat in tehnici teoretice și practice de îngrijire a bolnavului

Recent, am incheiat -cu examinare- un nou curs de Surori de Cruce Rosie în cadrul caruia peste 50 de cursante s-au antrenat in tehnici teoretice și practice de îngrijire a bolnavului. Absolventelor li s-a eliberat un certificat recunoscut de către Crucea Roșie în spațiul european. Felicitari abolventelor!!! Multumim d-nei Asist. medical Lorena Puiu pentru instruirea curantilor, dorindu-va multi ani de activitate in Crucea Rosie.
Anuntam ca incepem inscrierile pentru un nou curs de Surori de Cruce Rosie pe care il vom incepe in luna octombrie 2018. Info complete aici http://crucearosiebistrita.ro/incepem-inscrierile-pentru-cursul-de-surori-de-cruce-rosie/

Au inceput inscrierie pentru cursul de Surori de Cruce Rosie, editia 2017-2018

Filiala județeană de Cruce Roșie Bistrita-Nasaud continua înscrierile pentru școlarizare a Surorilor de Cruce Roșie pentru cursul care va începe în toamna anului 2017, având durata de 240 ore și în cadrul caruia cursantii vor invata tehnici teoretice și practice de îngrijire a bolnavului. Absolventilor li se va elibera un certificat recunoscut de către Crucea Roșie în spațiul european.

Info complete aici http://crucearosiebistrita.ro/incepem-inscrierile-pentru-cursul-de-surori-de-cruce-rosie/

Cursul de „Surori de Cruce Rosie„ contribuie la pregatirea persoanelor interesate sa se integreze social

„Cursul de „Surori de Cruce Rosie„ contribuie la pregatirea prin educatie continua a persoanelor interesate sa se integreze social sau sa devina surori voluntare de Cruce Rosie„ a afirmat recent d-na Asistent medical Lorena Puiu cu ocazia derularii unei noi etape a cursului pe care il sustine de peste 20 ani la Crucea Rosie in Bistrita si in cadrul caruia a format mii de oameni care au invatat pe partea de teorie si practica in spital, despre: anatomia si fiziologia omului, igiena, primul ajutor, tehnica ingrijirii bolnavului, ingrijiri speciale cu notiuni de protectie civila, precum si despre istoria si rolul Crucii Rosii in istoria umanitatii.

Citiți mai departe …