Articolele etichetate: curs de prim ajutor

In organizarea unor excursii cu elevii sau in activitatea scolara de zi cu zi, educatia de prim ajutor are prioritate

In organizarea unor excursii cu elevii sau in activitatea scolara de zi cu zi, educatia de prim ajutor are prioritate pentru cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Iuliu Prodan” din Chiochiș, care s-au antrenat in salvarea de vieti, pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala.
Cursul a fost furnizat interactiv -parcurgand toate tipurile de traume umane- de catre Crucea Rosie Bistrita-N, prin instructor cu experienta practica relevanta in primul ajutor de urgenta medicala, a unui paramedic si cu sprijinul unor voluntari pasionati.
In urma testarii cunostintelor, cursantii au primit Manual european si Certificat de prim ajutor de baza, conform Ghid european si legislatie nationala.
Multumim conducerii scolii si liderului de sindicat pentru buna colaborare!
Si tu, in scoala ta, poti sa salvezi vieti, daca inveti!
Info aici: https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/

Viata si sanatatea sunt cele mai importante active ale omului

La fiecare activitate derulata de catre Crucea Rosie in judetul Bistrita-Nasaud, oamenii spun ca „viata si sanatatea” sunt cele mai importante active ale lor. Poti sa iti salvezi viata sau sa salvezi vietile celor dragi pana la sosirea ambulantei, daca inveti sa acorzi primul ajutor!
Fiecare secunda conteaza! Noi suntem gata sa instruim grupe comunitare de cursanti la dumneavoastra acasa, in localitatea in care traiti https://crucearosiebistrita.ro/inscrieri-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Constituie o grupa de minim 20 cursanti pentru cursul de prim ajutor in localitatea ta si contacteaza-ne cu mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau WhatsApp la numarul de telefon 0773.303.175.
Salveaza vieti!

Peste 50 de salvatori continua sa invete prim ajutor pentru salvarea de vieti

Peste 50 de salvatori continua sa invete prim ajutor pentru salvarea de vieti pana la sosirea unui echipaj de urgenta medicala. Poti si tu sa salvezi vieti, daca inveti!
Te invitam la CURSUL de PRIM AJUTOR, luni, 28 ianuarie 2019, ora 17.00, la Casa Sindicatelor, str. Al. Odobescu, nr.3, din Bistrita, derulat in baza Legii si a Ghidului European. Va asteptam direct la sala de curs -fara a exista limita de varsta sau studii- cu o copie dupa buletin.
 
Costul cursului este de 200 lei/persoana adulta si 150 lei/elev care aduce carnet elev, incluzand: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor si cu participarea voluntarilor de prim ajutor.
Cursul se deruleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.
 
Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita – Nasaud.

Salvarea de vieti nu are pret! Invata!

INCEPEM un nou CURS de PRIM AJUTOR in data de 14 ianuarie 2019, ora 17, la Casa Sindicatelor, str. Al. Odobescu, nr.3, din Bistrita, in baza Legii si a Ghidului European.
Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
 
Costul cursului este de 200 lei/persoana adulta si 150 lei/elev, incluzand: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor si instructor calificat cu o vasta experienta in prim ajutor la salvarea vietii oamenilor.
Cursul se deruleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.
Info despre curs accesati aici http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/.
 
Crucea Rosie Romana,
Filiala Bistrita – Nasaud.