Articolele etichetate: Crucea Rosie Bistrita Nasaud

Donatie alimente în cadrul Săptămâni Educației Globale

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița în parteneriat cu Filiala Bistrița-Năsăud a Crucii Roșii, a derulat Campania ”BANCA DE ALIMENTE ”, în cadrul Săptămâni Educației Globale care a avut ca tema ”Lumea mea depinde de noi ”.

La încheierea campaniei social-umanitare alimentele greu perisabile colectate s-au directionat de catre Liceul Tehnologic Agricol, integral, pentru persoanele nevoiase ce servesc zilnic masa la Cantina sociala ce apartine de Asociatia FILANTROPIA Ortodoxa, coordonata de catre dr. preot Marius Pintican, cantina situata lângă Protopopiatul Ortodox din Bistrița.

Citiți mai departe …

La multi ani tuturor colegilor voluntari!

Astazi este Ziua Internationala a Voluntariatului.
La multi ani tuturor colegilor voluntari!
Va multumim pentru frumoasa activitate derulata in ultimul an pentru oameni in activitati umanitare si de prim ajutor prin Crucea Rosie Bistrita-Nasaud! 

„Pe aceasta cale, doresc sa le multumesc tuturor voluntarilor pentru implicarea si devotamentul de care dau dovada zi de zi pentru a duce la indeplinire misiunea Crucii Rosii.„ a declarat domnul Ioan Silviu Lefter, Director General crucea Rosie Romana.

„In fiecare an, cu ccazia Zilei Voluntarului, ii sarbatorim pe cei care ne inspira prin munca, pasiunea si devotamentul cu care se dedica celor care au nevoie de ocrotire si sprijin.

Tineri si varstnici, oameni mununati si generosi, voluntarii sunt inima si forta Crucii Rosii„ a declarat Pricipesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei romane, Presedintele Crucii Rosii Romane„


Crucea Rosie Romana,
Filiala bistrita-Nasaud.

Saptamana Solidaritatii salveaza vieti!

Colegiul National „Liviu Rebreanu„ Bistrita a initiat recent activitatea „Saptamana Solidaritatii„, derulata cu implicarea voluntarilor Crucii Rosii Romane-Filiala Bistrita-N si in urma careia s-au colectat alimente greu perisabile pentru persoanele nevoiase! Prin proiectul Banca de alimente al Crucii Rosii Romane derulat la nivel local -in baza parteneriatului existent- ne-am implicat cu toții într-o noua activitate umanitara prin care s-au colectat și directionat alimente de către Colegiul National „Liviu Rebreanu„din Bistrita, direct spre Cantina sociala Sfânta Filofteia, Centrele Rezidentiale pentru persoane varstnice de la Cusma, Tirlisua si Maieru, ce apartin Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud, coordonate de

Citiți mai departe …