Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor

Circa 30 de salvatori de vieti din judet au finalizat cursul de prim ajutor. Recent, la Instituţia Prefectului Bistrita-Nasaud, in prezenta colegilor voluntari, prin instructorul calificat, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a incheiat – cu partea de practica pe manechin cu traume in evaluarea victimei si resuscitarea cardio-pulmonara, pozitia de siguranta a victimei, testare si inmanarea certificatelor- furnizarea cursului de prim ajutor, unde persoanele participante -din o parte a institutiilor publice- s-au antrenat pentru salvarea de vieti.
Felicitari absolventilor, multumim instructorului Darius Iliesiu pentru furnizarea cursului, colegului nostru Adrian Timis pentru sprijin si colegilor voluntari.

Multumim Institutiei Prefectului Bistrita-N pentru buna colaborare si importantei pe care o acorda educatiei de prim ajutor pentru oameni!
Crucea Rosie Romana furnizeaza cursul de prim ajutor la nivel judetean in baza Legii romane si a Ghidului european de prim ajutor, rolul pregatirii fiind acela ca salvatorul sa poata acorda primul ajutor si sa mentina o victima in viata pana la sosirea echipajelor de urgenta medicala.