Campania „ÎNTINDE MÂNA, PENTRU O CAUZĂ BUNĂ!”

Campania „ÎNTINDE MÂNA, PENTRU O CAUZĂ BUNĂ!” este organizată de catre Liceul Tehnologic Agricol Bistrita în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Bistrița-Năsăud, în cadrul acesteia doritorii vor putea dona alimente neperisabile (faina, ulei, zahar,orez, paste fainoase, conserve de carne sau peste, conserve de legume, biscuiti,etc.) și produse de igienă(săpun solid,detergent,produse de curățenie,etc.)pentru familii nevoiaşe din județul Bistrița-Năsăud, persoanele din centrele pentru vârsnici si persoanele cu nevoi speciale instituționalizate.

Cine poate participa ?
 Părinți ,elevi,cadre didactice din toate școlile județului.
Perioada de colectare
25 februarie-25 martie 2019.
Unde se colectează?
Fiecare școală va colecta produsele la nivelul unității urmând ca acestea să fie aduse la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița.
La finalul campaniei de colectare în data de 29 martie 2019, reprezentanții fiecărei școli implicate alături de Crucea Roșie Bistrița vor distribui produsele colectate.
Înscrierea se va face prin trimiterea fișei de înscriere- Anexa 2 (sau umele prof.coord.,școala,nr elevi implicați) pe adresa de email elenamihaela86@yahoo.com pâna la data de 24 februarie 2019.
 
Info despre campanie, accesati aici https://www.facebook.com/events/846550445676724/