Astazi continuam derularea unui nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR. Participa si tu!

Crucea Rosie Romana are in derulare un nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR, la care va mai puteti inscrie, acesta continuand, astazi luni, 07 mai 2018, ora 17.00 la Casa Sindicatelor din Bistrita, Str. Al. Odobescu, nr. 3. Nu exista limita de varsta sau studii.
Pentru inscrieri, continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 200 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor.
Cursul este recunoscut european, se deruleaza in conformitate cu Legea Crucii Rosii de catre instructor calificat si cu experienta practica in acordarea primului ajutor.
La curs participa si colegi voluntari care isi imbunatatesc tehnicile de prim ajutor si sprijina instructorul in furnizarea cursului.
Oricand, un eveniment neprevazut iti poate pune viata in pericol. Invatati sa acordati primul ajutor accesand info aici: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/
Iti salveaza viata si salvezi vieti!