Astazi am adus alinare nevoiasilor care sufera de frig si foame

Am revenit astazi la persoanele vulnerabile ce se afla in situatie de risc social si care indura frigul si foamea la Bistrita in fiecare zi si noapte in corturi improvizate ce sunt construite din folie de plastic, cartoane sau metal și care traiesc pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul „CPL`.
Activitatea s-a realizat de catre Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N in colaborare cu Politia Locala a Municipiului Bistrita prin care s-au daruit pături groase, imbracaminte groasa, alimente de imediata utilitate (carne si produse din carne, saci cu cartofi, ceapa, morcovi), persoanelor nevoiase, în indeplinirea misiunii noastre umanitare și în dorința de a-i sprijini sa supravietuiasca pe acesti oameni care traiesc in conditii de saracie extrema.


Cele 57 de persoane (copii, tineri, adulti, persoane varstnice, persoane cu handicap) pe care i-am ajutat au nevoie de sprijin in continuare, fiind necesara solidaritatea comunitatii bistritene continua pentru ca acesti oameni nevoiași sa nu mai sufere de foame, sa fie mai imbracati și cu mai multă speranța la trecerea peste aceasta iarna geroasa!
Oamenii au mulțumit politistilor de la Politia Locala a Mun. Bistrita pentru contributie si voluntarilor Crucii Rosii care au atras donatori și s-au implicat!

Crucea Roșie Romana – Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan – director.