Articolele etichetate: Anuta Mican

Astazi am adus alinare nevoiasilor care sufera de frig si foame

Am revenit astazi la persoanele vulnerabile ce se afla in situatie de risc social si care indura frigul si foamea la Bistrita in fiecare zi si noapte in corturi improvizate ce sunt construite din folie de plastic, cartoane sau metal și care traiesc pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul „CPL`.
Activitatea s-a realizat de catre Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N in colaborare cu Politia Locala a Municipiului Bistrita prin care s-au daruit pături groase, imbracaminte groasa, alimente de imediata utilitate (carne si produse din carne, saci cu cartofi, ceapa, morcovi), persoanelor nevoiase, în indeplinirea misiunii noastre umanitare și în dorința de a-i sprijini sa supravietuiasca pe acesti oameni care traiesc in conditii de saracie extrema.

Citiți mai departe …

Activitate social-filantropică: Banca de alimente pentru oameni nevoiasi

aÎn îndeplinirea misiunii noastre umanitare și în dorința de a le aduce mai multă lumină oamenilor care traiesc în sărăcie extremă, Crucea Rosie Română, Filiala Bistrița-Năsăud, a inițiat și realizat o nouă acțiune socială în cadrul programului ”Banca de alimente”.
In urma campaniei de strângere de alimente am colectat de la bistrițeni cu suflet mare și de la firma Agro Invest, donații de alimente greu perisabile, cu care am realizat o activitate social-filantropică foarte importantă pentru cetățenii municipiului Bistrița.

Citiți mai departe …

Bucurie fără margini în ochii tristi ai celor 50 de copii, femei, bătrâni si adulti, persoane vulnerabile care traiesc în Bistrita

crucea-rosie-romana_banca-de-alimenteBucurie fără margini în ochii tristi ai celor 50 de copii, femei, bătrâni si adulti, persoane vulnerabile ce se afla in situatie de risc social, care traiesc în Bistrita -acum pe timp de iarna- in corturi improvizate si cladiri dezafectate pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul „CPL„, ingrijorarea lor pentru supravietuire ramane in fiecare dimineata când se intreaba „ce va fi astazi?„ si in fiecare seara, „cum va fi pana maine?„.

Citiți mai departe …

Crestem impactul proiectului Banca de alimente la nivel local

crucea_rosie_romana_banca_de_alimente_bistritaProiectul social-umanitar derulat la Bistrita de catre Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N impreuna cu partenerul Agro Invest, prin initiativa voluntarei Anuta Mican, continua sa starneasca atentia cetatenilor, a voluntarilor nostri, a partenerilor si a presei locale.

Pentru cresterea impactului in comunitate, ieri am raspuns invitatiei postului de televiziune AS TV de a acorda un inteviu despre proiectul „Banca de alimente„.