Anunt organizatoric pentru Concursul „Sanitarii priceputi„

Anunt organizatoric pentru Concursul „Sanitarii priceputi„, destinat scolilor care vor participa cu echipaje formate din elevi de gimnaziu si/sau liceu din judetul Bistrita-Nasaud: 
– rugam scolile de gimnaziu si liceu, sa depuna/transmita urgent inscrierile pentru echipajele participante in etapa judeteana la Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, in atentia d-nei Insp. Prof. Aurelia Dan.

Info organizare pentru editia 2019: 
– data derulare Concurs: vineri, 24 mai
– ora de incepere Concurs: 11.00 AM
– locul de desfasurare Liceul Tehnologic Agricol din Bistrita, str. Tarpiului, nr. 21, Sala se Sport.

 

Regulamentul de organizare si desfasurare a Concursului „Sanitarii priceputi„ il puteti accesa aici https://crucearosiebistrita.ro/…/REGULAMENT-SANITARII-PRICE…

Info si resurse pentru echipaje, accesati aici https://crucearosiebistrita.ro/concursul-pentru-sanatate-…/…

Mult succes tuturor echipajelor!

Multumim pentru buna colaborare a institutiilor partenere: Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-N, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita al jud. B-N, Directia de Sanatate Publica B-N, Serviciul de Ambulanta Judetean B-N si Liceului Tehnologic Agricol Bistrita.

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud,
Dr. Andrea Ciuzan – Presedinte,
Psih. Marius Moldovan – Director.

“Sanitarii Priceputi” este singurul concurs de educatie pentru sanatate si prim ajutor care se desfasoara anual in scolile din Romania -cu participarea voluntara a elevilor- fiind un program cu o traditie de peste 50 de ani – si probabil – unul din concursurile cele mai populare si indragite de catre elevi pentru utilitatea lor.