Antrenam salvatori de vieti!

Antrenam salvatori de vieti! Crucea Rosie continua insrierile pentru derularea in Bistrita a Cursului de Prim Ajutor in baza Legii si a Ghidului European.

Cursul se druleaza pe doua componente: pregatire interactiva teoretica cuprinzand toate tipurile de traume si practica pe manechin profesional cu traume.

Pentru inscrieri -fara a exista limita de varsta sau studii- continuati sa trimiteti zilnic mesaj prin SMS la numarul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va contine nume/prenume si numarul dvs. de telefon mobil sau puteti sa va inscrieti si prin mesaj privat cu nume/prenume si numar de telefon mobil pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita.
Costul cursului este de 150 lei/persoana si include: 12 ore de pregatire teoretica in toate tipurile de traume si practica pe manechin cu traume, manual european de prim ajutor si Certficare europeana (dupa testare) in acord cu Ghidul european de prim ajutor.
Esti antrenant sa iti salvezi propria viata si sa salvezi vieti pana la sosirea echipajului medical de urgenta! Participa si tu!