Activitate demonstrativ-informativa de prim ajutor pentru salvarea de vieti la Nasaud

6-dAtunci cand daruiesti voluntar si primesti in schimb un cald „Va multumesc! Sa mai faceti asemenea activitate„, te face sa te simti implinit pentru ca iti aduci contributia la salvarea de vieti. Ieri, Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud, prin Subfiliala Crucea Rosie Nasaud a desfasurat in piata centrala din orasul Nasaud activitatea demonstrativ-informativa de prim ajutor pentru salvarea de vieti, avand ca subactivitati: resuscitarea cardio-pulmonara pe manechin, masurarea gratuita a tensiunii arteriale si masurarea gratuita a glicemiei pentru populatie.

11Multumim tuturor voluntarilor care s-au implicat din Bistrita si Nasaud, care astazi s-au antrenat in acordarea primului ajutor, lucrand in echipa in interes comunitar pentru oameni si contribuind la salvarea de vieti.

74-aRolul actiunii a fost acela de a aduce informatia in mijlocul comunitatilor locale si constientizarea populatiei despre importanta educatiei in acordarea primului ajutor in salvarea propriei vieti si a celor din jur, pana la venirea unui echipaj medical de urgenta, cat si importanta masurarii constante a tensiunii arteriale si a glicemiei in evaluarea starii de sanatate.

Multumim Primaria Nasaud pentru sprijinul acordat!

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud,
Subfiliala Nasaud.
Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita/
https://www.facebook.com/Crucea-Rosie-Nasaud

web: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/