Actiune locala a Crucii Rosii Bistrita-Nasaud cu impact european

Biroul European al Crucii Rosii de la Bruxelles a publicat astazi un material despre activitatea Crucii Rosii Filiala Bistrita-Nasaud destinata recent informarii si consilierii populatiei in contextul schimbarilor climatice (canicula si schimbari bruste de temperatura) cu ocazia marcarii a 141 de ani de Cruce Rosie in Romania, material pe care il puteti accesa aici https://www.facebook.com/pg/RedCrossEU sau parcurge in continuare:
„The Romanian #RedCross – Crucea Rosie Romana celebrates its 141st anniversary this week!
To mark the this occasion, the Crucea Rosie Bistrita Nasaud branch hosted an event providing education, counselling and health checks to the public. They have a long history but maintain a focus on current issues; this event was about keeping well amidst the changing climate, fluctuating temperatures and violent storms.„

Aceasta publicare de catre Biroul European al Crucii Rosii de la Bruxelles ne onoreaza si este inca o dovada a faptului ca actiunile locale pot avea impact la nivel european. Felicitari tuturor colegilor pentru implicare!

Biroul UE pentru Crucea Roșie este Reprezentarea Societăților Naționale de Cruce Roșie din UE și a Federației Internaționale a Societăților Crucii Roșii și Semilunii Roșii (IFRC) la Bruxelles.